Катето Евро не понесла никак добре шегата на сина си по нейн адрес в ефира на Би Ти Ви

Сашо Кадиев е известен с шеговития тон, с който казва неща в ефир. Често заради тези му шеги се обиждат хора, но той едва ли е предполагал, че самата му майка ще се обиди от негови реплики в ефир. Катето Евро била бясна от думите на сина й в "Преди обед", когато младият актьор реши да разведри обстановката, намесвайки в разговора името й. Припомняме, че Сашо каза, че майка му била в критическата възраст и затова често му се карала, когато заедно месили питки. Катя обаче не възприела шегата на сина си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338930" align="alignright" width="300"]Катето Евро ще стяга Сашо Кадиев да я уважава повече в ефир Катето Евро ще стяга Сашо Кадиев да я уважава повече в ефир[/caption]

"Изложи ме пред всички. Как може да говори така за мен, никакво уважение. Все пак мен ме познават всички, трябва да поддържам някакво реноме. Не може така да се приказва за мен. Много обичам Сашко, но понякога се увлича в стремежа си да бъде забавен." - вайкала се Катето Евро през приятелки.

Александър Кадиев по принцип често влиза в конфронтации с различни хора, въпреки че винаги е положително настроен към всички. Преди седмици той влезе в жесток конфликт с госта-анализатор в "Преди обед" Калин Сърменов. Тогава обаче ролите бяха разменени и Сашо се обиди на по-възрастния си колега за шега по негов адрес.

Дуетната половинка на Кадиев - Деси Стоянова, също отдавна негодува срещу колегата си, който без да иска често я засяга. Така например тя се обиди, когато вчера Сашо й каза да се учи как се прави козунак. При което Деси веднага отвърна, че би се научила, ако имаше повече свободно време. Александър Кадиев просто се закача с колежката си, но тя не го разбира винаги. Това е и причината мнозина да я мислят за доста скучна и еднообразна.