Мис Джуки може да купи мечтаната детска стая само с парите за кучешкия си гардероб и колекцията от обувки

Мис Джуки отстъпи не само своя апартамент на едно непознато момиче за два дена. Набедената за скандална Габриела Радославова широко отвори дома си и за зрителите, любопитни да видят как живее една от най-популярните перхидролки у нас.

За чест на Мис Джуки ще кажем, че след първия епизод на „Мис Пепеляшка”, най-атрактивната спортна журналистка у нас спечели неочаквана зрителска симпатия. Не че Габчето успя да се справи с цепенето на дърва, пчелите и съденето на дърво, но бърбораната грабна с чистосърдечност. Може да си мислите, че е глупава, но тунингованата гърла винаги има „План Б” и бързо намира цаката на всяка заплетена ситуация.

Зрителите добре се позабавляваха с несретата на госпожица Радославова, но и я оцениха като идеална домакиня. Благодарение на нейната съобразителност, една Мис Пепеляшка от село Красен се почувства като истинска принцеса.

[caption id="attachment_338942" align="aligncenter" width="300"]Кооперация - мечта дори за столичани Кооперация - мечта дори за столичани[/caption] gabi [caption id="attachment_338947" align="aligncenter" width="300"]Кухнята май много развълнува Мис Пепеляшка, която доста трябва да поработи за мечтания дом Кухнята май много развълнува Мис Пепеляшка, която доста трябва да поработи за мечтания дом[/caption] gabi 6 gabi 2

Мис Джуки й осигури доволно щедър бюджет, даде за отглеждане домашния си любимец и така работната Теодора получи почивка с луксозни дамски глезотии и живя като първа столична красавица.

Предприемчивата добруджанка беше удобно настанена в жилището на Габриела Радославова. Мис Джуки може да се похвали с дом в слънчева и нова-новеничка кооперация.

gabi 8gabi 7gabi 4

[caption id="attachment_338945" align="aligncenter" width="300"]Спалнята е мъничка, но обзаведена като за истинска модерна Барби Спалнята е мъничка, но обзаведена като за истинска модерна Барби[/caption]

Теди не напразно се възхити от апартамента на блондинката - целият обзаведен с модерна мебел, подбрани цветове и с вкус. Милото момиче си призна, че е впечатлена не просто от дома на Габи, но и от гардероба на кученцето й и страхотната колекция обувки. Така де, ако получи равностойността им кеш, Мис Пепеляшка като нищо ще обзаведе поне стаята на дъщеря си както мечтае.

[caption id="attachment_338951" align="aligncenter" width="300"]Колко ли струват тези бижута?! Колко ли струват тези бижута?![/caption]

Виж още как живее Мис Джуки във ВИДЕОТО ТУК!