Азис не се спира пред нищо и завлече още една своя колежка с лъжите си!

Певецът Азис продължава да лъже колегите си и всички фенове с фалшиви хапчета за отслабване, научи Kliuki.bg. От година фолкаджията ги пробутва на всички, твърдейки че с тях е успял да се втали така драстично. Лъжата му често минава, тъй като промяната в Азис е повече от видна.

Истината обаче е, че певецът бил започнал бизнес с китайска фирма, от която купувал "Азиа Слим" за 10 лв., а продавал опаковката на приятелите си и колегите за 50 лв. Измамата на Азис е още по-голяма и от факта, че тези хапчета не постигат почти никакъв ефект и ако не се подложиш на глад, няма да смъкнеш и килограм.

[caption id="attachment_338956" align="alignright" width="300"]Азис пробутва тази теория на всички Азис пробутва тази теория на всички[/caption]

Поредната жертва на Азис се казва Дебора Иванова. Двамата отлично се познават от общата им работа във "Фен ТВ" и затова младата певица имала пълно доверие на Васко. Когато наскоро почнала да качва килограми, тя изпаднала в паника, защото за този бранш визията е нещо много важно. Тогава тя се сетила за хапчетата на Азис и веднага му се обадила, пише "Шоу".

[caption id="attachment_338957" align="alignleft" width="225"]Дебора се хвана на номерата на Азис Дебора се хвана на номерата на Азис[/caption]

Освен Дебора, Азис вече бил примамил един куп колежките да пият хапчетата, които той им продавал на уж добра цена. За няколко месеца певецът бил натрупал хилядарки чиста печалба. Говори се, че Малина, Мария и други негови близки приятелки също пиели от "Азиа Слим". Засега обаче ефект нямало.

"Дебора е толкова красива, защо се хваща на номерата на Азис?! Ясно е, че не е отслабнал с някакви хапчета. Ако беше толкова лесно, всеки щеше да се вталява с хапчета. Трябва строг хранителен режим и много спорт. Само така се отслабва по начина, по който показва Азис." - смята фен на този тип музика, изпълняващ се от Азис и Дебора.