Гала се оказа лицето с най-голяма заплата в Нова телевизия!

Въпреки че рейтингът на "На кафе" сериозно пада от началото на 2015 г., Гала си остава с огромна заплата, която е по-голяма дори от тази на Ани Салич и Ани Цолова. Русокосата тв водеща се подписвала срещу 22 хи. лв. месечно, пише ПИК. Това я прави най-скъпоплатения кадър на Нова ТВ.

Гала взимала тази заплата от няколко години. Тя сама си я издействала с хитър ход пред началниците си. Имало период, в който от ТВ7 искали блондинката и дори й направили невероятна оферта, която никой не би отказал. Гала обаче се изхитрила и вместо да напусне Нова ТВ, тя разкрила пред шефовете си за офертата от конкурентната медия. По този начин те разбрали, че ако не направят нещо, ще изгубят водещата, а с това може би и цялото предаване, тъй като Гала се превърна в емблема на "На кафе". Така се стигнало до увеличение на заплатата и от 12 хил. на месец Гала започнала да взима по цели 22 хил.

[caption id="attachment_338960" align="alignright" width="300"]Гала разбива по заплата всички в Нова телевизия Гала разбива по заплата всички в Нова телевизия[/caption]

С тази си заплата бившата асистентка на Къци Вапцаров слага в малкия си джоб далеч по-харесвани и известни журналистки като Ани Салич и Ани Цолова, както и Виктор Николаев, които все още прибирали по 12 хил. лв. месечно.

Гала обаче е от хитрите жени. Това стана ясно още преди 20 години, когато от обикновено момиче на късмета се издигна в телевизионна водеща. Затова блондинката живеела по-скромно и не парадирала с огромни финансови възможности. Това е и причината повечето й познати да не са наясно колко богата всъщност е тя. Гала заделяла доста пари за недвижими имоти, които имала намерение да купува. Освен това на нея й било ясно, че както "На кафе" веднъж слезе от екран, така може да се случи отново. Затова блондинката пестяла от заплатата си за дните, в които може да се окаже без работа, научи Kliuki.bg.