Преслава започнала да ненавижда Камелия преди няколко години!

След като Преслава меко казано нападна Камелия в предаването "Папараци", стана ясно, че двете са в доста лоши отношения. Преси изкара бившата пайнерка скандалджийка, но всичко си има своята причина.

Оказва се, че певицата на 2014 г. ненавижда Камелия от години, тъй като в едно свое интервю Ками я е нарекла "комерсиална звезда". Блондинката тъкмо е започнала да негодува срещу фирма "Пайнер" и точно тогава използвала Преслава като пример как в компанията вече не се работи качествено, а се залагало на комерсиалното, което изчезвало бързо след това.

[caption id="attachment_338964" align="alignright" width="300"]Преслава и Камелия са в жестока вражда от години Преслава и Камелия са в жестока вражда от години[/caption]

Научавайки за това, Преси жестоко се обидила на своята колежка. Така започнало всичко. С времето Преслава станала все по-подклаждащата огъня изпълнителка в отношенията между Митко Димитров и Камелия. Тя действала задкулисно, без да обявява открито война на Ками. Едва когато пътищата им се разделиха с напускането на Камелия, Преслава излезе публично и изрази своите чувства към нея.

"За всички е ясно, че в "Пайнер" завистта е на много високо ниво. Там всяка певица завижда на колежката си. В случая Камелия и Преслава нямат право да се държат така, защото и двете имат страшно много фенове." - коментира пред Kliuki.bg фен на певиците.

Негодуванията на Камелия идват най-вече от това, че тя нито веднъж не стъпи на върха в компанията. "Певица на годината" така и не отиде у Ками, макар да е ясно, че тя е сред тези с най-много почитатели. За това блондинката обвинява Митко Димитров, понеже според нея той нарочно не я лансирал заради непрестанните й бунтове срещу решения в "Пайнер".

Преслава пък възприела поведението на Камелия като завист, тъй като именно Преси е певицата с най-много върхови призове в "Пайнер". 31-годишната фолк дива от Добрич считала, че Ками не може да преглътне факта, че се появи години след нея, а я надмина по успехи.