Димитър Бербатов отново си пише със старата си любов Деси Банова

Както казват по-мъдрите хора - веднъж имало ли е любов, винаги отново може да пламне. Затова футболната съпруга Елена е останала бясна от интернет разговора на мъжа й Димитър Бербатов със синоптичката Деси Банова. Двамата имаха кратка връзка преди много години, но Елена продължавала да изпитва огромна ревност, когато чуела името й, тъй като Деси е много красива жена по принцип.

[caption id="attachment_338977" align="alignright" width="300"]Деси Банова още е тръпка за Димитър Бербатов Деси Банова още е тръпка за Димитър Бербатов[/caption]

Бербатов и синоптичката възобновили контакт във Фейсбук наскоро и започнали да си пишат. Те си припомнили миналото, макар й то да е било твърде кратко. Елена обаче не изпускала мъжа си от поглед и разбрала за чата му с бившата. При което избухнал скандал. Ели настоявала, че мъжът й не може да си пише с жени, с които е имал любовна връзка. От своя страна обаче играчът на Монако не приемал възраженията на жена си и смятал, че в един чат няма нищо опасно или лошо, научи Kliuki.bg.

"Елена е много ревнива жена. А и фактът, че е по-голяма от Митко, я прави някак по-властната във връзката. Още навремето той трябваше да й разясни как стоят нещата, но нали го знаете Митето, твърде мек е с хората, особено с жените." - споделя приятел на Бербатов.

Деси Банова преди време бе казала в медиите, че не иска да си спомня за Димитър Бербатов. Тя останала много разочарована от начина, по който той скъсал с нея. Стана ясно, че синоптичката е била влюбена във футболиста, а той просто си взел багажа за Германия и повече не й звъннал.

С годините обаче явно всичко се променя. Най-вероятно Деси вече не таи лоши чувства към бившия си, щом си пише с него в социалната мрежа. Не се знае обаче докъде двамата биха могли да стигнат с това чатене.