Последната победителка от този конкурс у нас скоро ще има първото си дете. Става дума за Габриела Иванова, която стана носител на титлата "Мис Силикон 2014". Предизвикателната блондинка признава, че очаква бебе.

Красавицата, която живее в красивия европейски град Ница, заедно с бащата на своето първо бъдещо дете, стана популярна с външния си вид, а сега е на път да стане родител и разбира се - това я прави много щастлива. Габриела признава, че това дете е било много хубава изненада. Блондинката планирала сватба, но бебето ги изненадало. Въпреки това двойката очаква с нетърпение появата на своя първи наследник, пише "Лайфстайл".

[caption id="attachment_338998" align="aligncenter" width="300"]"Мис Силикон" - Габриела Иванова в нова, вълнуваща роля от живота Мис Силикон - красивата Габриела Иванова в нова, вълнуваща роля от живота[/caption]

Габриела Иванова е едва в трети месец, но признава, че се чувства много, много щастлива и се надява да бъде една добра майка. Красивата блондинка, въпреки спечелената титла, не е известна със скандално поведение или пикантни истории около нея. Разбира се, тя не крие множеството си корекции, но това й дава самочувствие и увереност. Смята, че поставянето на силикон я е направило по-уверена в себе си, затова подкрепя всички млади момичета или по-зрели жени, които по една или друга причина са избрали да си коригират гръдта, устни или нещо друго, за да са по-щастливи в тялото си.

[caption id="attachment_338999" align="aligncenter" width="225"]Габриела Иванова се подготвя да стане майка, това ще бъде първото й дете Габриела Иванова се подготвя да стане майка, това ще бъде първото й дете[/caption]

За разлика от Мис България - привлекателната брюнетка Симона Евгениева, която постоянно говори как мечтае за стабилна кариера и развитие, учи и работи, Мис Силикон - неотразимата Габриела Иванова, не коментира много около своите бъдещи творчески планове. Клюки.БГ пожелава лека бременност и много лично щастие на Ганриела, а накрая, разбира се, и едно здраво, хубаво бебе, което да радва не само Габи, но и мъжа й. Няма по-вълнуваща и добра вест от тази, че очакваш дете, което ще бележи целия ти живот.