Красивата Тейлър Суифт: Няма по-страшно нещо от предстоящата смърт

Красивата Тейлър Суифт: Няма по-страшно нещо от предстоящата смърт
5 (100%) 3 votes

Тейлър Суифт носи огромна болка в себе си след последните новини от болницата

Красивата певица Тейлър Суифт е на път да остане без майка. Самата тя оповести новината за болестта на майчицата й, но това не променя мъката, която изпитва. Жената, която я е създала, умира от рак. Диагнозата е от няколко месеца, но заболяването е доста напреднало. Затова щерка й няма големи надежди, но счита за успех и ако само се удължи животът с няколко години, научи Kliuki.bg.

„По-страшно нещо от това да очакваш смъртта няма. С мама още се борим, но тя знае, че скоро може да се случи най-лошото. Болката на всички ни е голяма, защото тя крепи цялото семейство от години.“ – споделя Тейлър Суифт.

Тейлър Суифт изживява истински кошмар в момента

Тейлър Суифт изживява истински кошмар в момента

Засега не се съобщава какъв точно е видът на рака, но е ясно, че е смъртоносен и доста напреднал. Майката на певицата е едва около 50-годишна, което прави болката на семейството още по-голяма. Тейлър има брат, който от месеци наред плачел всеки ден.

„Мама умира, а аз не мога да направя нищо. Последните изследвания не са добри. Прогнозите са доста мрачни, но докато има шанс, ще се борим.“ – каза през сълзи братът на Тейлър Суифт.

Певицата, която започна кариерата си в шоубизнеса като актриса, е отменила всичките си участия и в момента се грижи изцяло за своята майка. Двамата с брат й са посветили цялото си време на жената, която ги е родила, и се грижат за това нищо да не й липсва.

„Много съм благодарна на децата си. Доказаха, че съм ги възпитала невероятно. Не се страхувам от края на живота. Вярно е, че можеше още доста години да живея, но и да не стане, аз съм щастлива, че оставям на света такива сърдечни хора като моите деца.“ – разкрива болната от рак дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар