Бомба: Гери от „Женени от пръв поглед“ с истинска сватба в Доминикана! (сензационни разкрития + СНИМКИ)

Бомба: Гери от „Женени от пръв поглед“ с истинска сватба в Доминикана! (сензационни разкрития + СНИМКИ)
3.5 (70%) 6 votes

Гергана Капзамалова от „Женени от пръв поглед“ се омъжи в Доминикана, но този път наистина!

ТВ експериментът „Женени от пръв поглед“ е на път да се срине с гръм и трясък още в средата на епизодите си. Защото, преди зрителите да видят как една от двойките, Гери и Георги, ще заживеят заедно в дома на софтуерния специалист, тя вдигна сватба с друг – и този път наистина.

Щастливото събитие за Гергана Капзамалова се случи точно навръх Великден и то в райското кътче Доминикана. Гери сама публикува снимки от сватбата си в страницата си във Фейсбук, но заради договора с Нова телевизия, скри лицето на истинския си избраник, който вече й е съпруг, видя Kliuki.bg.

Женени от пръв поглед

Нечуван обрат в „Женени от пръв поглед“ втрещи зрителите

Неочакваното събитие предизвика огромен интерес у приятелите й в социалната мрежа, тъй като Гери пазеше в дълбока тайна сватбата си до последния момент. „Хей, какво правиш в Доминикана, да не си на втори меден месец?“, попита я неин приятел, на което Гери отговори със снимка от венчавката и закачливия въпрос: „На какво ти прилича това?!“.

След перипетиите покрай телевизионната си сватба с Георги Веселинов, който й бе избран от екипа на предаването, Гери изживя наистина тежки моменти. Меденият месец на двамата в Рим бе всичко друго, но не и романтично и приятно прекарване, след като „съпругът“ й в прав текст я нарече пред цяла България „кифла“ и „лош човек“.

Припомняме, че Гери и Георги имаха няколко сериозни сблъсъка, които прераснаха в истинска неприязън в момента, в който двамата се събраха да живеят в дома му за цели 5 седмици, както бе заложено във формата.

Ето къде бе сватбата на Гери от "Женени от пръв поглед"

Ето къде бе сватбата на Гери от „Женени от пръв поглед“

Гергана щастлива и лудо влюбена, за разлика от предишния път

Гергана щастлива и лудо влюбена, за разлика от предишния път

За разлика от останалите две двойки – Антония и Атанас, и Светлана и Стефан, Гери и Георги бяха единствените, които не успяха да издържат под един покрив задължителните 5 седмици и тайно се разделиха. Те се събираха заедно само за снимките на предаването, а явно през това време Гери е срещнала новата си любов, за която се венча в Пунта Кана – Доминикана.

Момичето най-сетне откри истинското щастие

Момичето най-сетне откри истинското щастие

Великден и сватба в едно - какво по-голямо чудо за Гери от "Женени от пръв поглед"?!

Великден и сватба в едно – какво по-голямо чудо за Гери от „Женени от пръв поглед“?!

Какво друго ни остава, освен да честитим на младоженците и да пожелаем на препатилата Гери този път действително да е срещнала човека за себе си, с когото да прекара остатъка от живота си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Гери от „Женени от пръв поглед“ с истинска сватба в Доминикана! (сензационни разкрития + СНИМКИ)”

  1. Петър Христов

    апр. 14. 2015

    Защо изобщо ни занимавате с тази никого неизвестна жена? Кой изобщо го интересува, а й май има нещо циганско в нея! Да вземе да сложи малко грим- изглежда отвратително сбръчкана! Не може да ни я редите редом до Елен Колева и Жана Бергендорф. Губите ни читателския интерес с такива платени статии- ясно е, че девойчето иска да стане известно, ама е под всякаква критика да ни натрапвате реалити „псевдо-звезди“.

Добавете коментар