Ужас: Сашо Диков с шокиращо разкритие за Петя! (още подробности)

Ужас: Сашо Диков с шокиращо разкритие за Петя! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Петя Дикова не може да повярва, че татко й Сашо Диков разкри това за нея!

Чаровната Петя Дикова място не може да си намери, след като собственият й баща Сашо Диков направи шокиращо разкритие за нея пред цяла България. Журналистът и бивш съпруг на красивата актриса Аня Пенчева показа коренна промяна в себе си и отношението си към Пипи като я обяви за…лигла.

Доскоро Сашо Диков не даваше дума да се издума против талантливата му дъщеря и се скъсваше да я хвали и лансира къде ли не. Днес обаче промяната е чудовищна, а той самият заяви, че не е доволен от начина, по който Петя Дикова си върши работата, пише вестник „Уикенд“.

Сашо Диков

Сашо Диков жестоко обиди Петя и разяри Аня Пенчева с думите си

„Дразня се като я гледам напоследък. Седнали на диванчето пред нея някакви остарели „звезди“, а тя им се хили и ги котка така, сякаш интервюира Мадона. Стига лигавщини, бе, момиче! В ефир си, а преиграваш, което е убийствено за един уважаващ себе си журналист. Излизам извън нерви като я гледам напоследък и дано да вземе предвид съветите и критиките ми, защото иначе ще се превърне в копие на Марта Вачкова“, изцепи се Сашо Диков за родната си щерка.

Близки до Петя Дикова разкриха, че момичето е буквално сринато и жестоко обидено от думите на баща си, на когото се опитвала да подражава и да прилича още от малка. Сашо Диков винаги е бил пример за Пипи със своя професионализъм и успехи в работата си, а още от дете Петя Дикова мечтаела да стане като него и дори да го задмине.

„Как ще ме задмине и как изобщо ще прилича на мен, ако е лигла?! Аман от кифленско поведение по медиите напоследък“, беснеел пък Сашо Диков.

Журналистът обаче стигна в съветите си към Пипи дотам, че разяри и иначе спокойната си бивша половинка Аня Пенчева. Актрисата категорично не одобрила начина, по който той се изказва за собственото си дете и то пред очите на цялата страна.

„Ако имаш да й казваш нещо, ще й го казваш на нея и то на четири очи. Няма да резилиш Пипи пред хората и да сриваш имиджа, който сама си е извоювала с толкова труд“, гневяла се Аня Пенчева на Сашо Диков.


Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Ужас: Сашо Диков с шокиращо разкритие за Петя! (още подробности)”

 1. Ама наистина малко лигаво и превзето го дава.Прав е баща и.

 2. Недка Петрова

  апр. 13. 2015

  Aз много отдавна мисля като баща и.Страшно много преиграва и се държи лигаво

 3. виждащ

  апр. 13. 2015

  Лигава и много ограничена интелектуално ,тя проби със връзките на майка си и баща си а не със собствени качества Като я гледа човек и си проличава че е жалка картинка ,напъва се да роди мисъл но не и се отдава и е смешна и трагична картинка.

 4. Vesito Ivanova

  апр. 13. 2015

  Пипи е много хубаво момиче–не е лигаво-а по визия тя прилича на баща си пълно копие–да е жива и здрава;;

 5. С.Цветкова

  апр. 14. 2015

  Пипи е красиво и умно момиче ! Има си свой стил на работа.Младите хора я харесват !….. и защото е умна,ще прости на баща си !!! …..винаги е имало сблъсък между поколенията !
  ПИПИ , продължавай все така смело и енергично, както до сега !!!

Добавете коментар