Слави Трифонов преживя един от най-лошите си преазници през последните години!

Шоуменът и идол на младото поколение Слави Трифонов посрещна и прекара Великден аболютно сам, научи от свои източници Kliuki.bg. Дългия се е почувствал ужасно заради поведението на новата си любов Ева Карамфилова. Студентката била обещала отдавна на родителите си да се прибере във Варна за празниците и това е породило огромен конфликт между нея и доста по-възрастния й възлюбен. Тя все пак заминала за морската столица, но нямало как Слави да дойде с нея, понеже все още криела, че се вижда с близо 30 години по-възрастен от нея мъж.

[caption id="attachment_339074" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов прекара поредния си кошмарен празник Слави Трифонов прекара поредния си кошмарен празник[/caption]

Колкото и да е известен, богат и успял Слави Трифонов, Ева Крамфилова била убедена, че връзката й с него ще бъде посрещната на нож от майка й и баща й, заради годините му. Затова тя ги залъгвала, че си няма приятел, макар че те вече били започнали сериозно да подозират нещо, след като от известно време щерка им стана доста приятна тема за медиите. Студентката обаче отричала всичко и изкарвала писанията по нейн адрес като недостоверни и едва ли не само клюкарски.

[caption id="attachment_339075" align="alignleft" width="225"]Ева заряза Слави за Великден Ева заряза Слави за Великден[/caption]

Слави Трифонов обаче се почувствал наистина предаден от новото си гадже, което не пожелало да посрещне Великден с него. Въпреки че са заедно от много скоро, той изпитвал силни чувства към 19-годишната танцьорка, тъй като тя му напомняла много на Мартина Огнянова, която разби сърцето му, но остави отпечатък в паметта му завинаги.

Може би все пак е нормално момичето да предпочете семейството си пред 48-годишен мъж, който познава от съвсем скоро. Това обаче обрече Слави Трифонов на един кошмарен Великден. Той няма нито един личен приятел извън "Ку-ку бенд", а музикантите са празнували с близките си. Така Дългия е трябвало да прекара поредния празник сам самичък, както беше и на Коледа.