Елен Колева получи поредния "шамар" от страна на Сашо Майонезата

Гневът на бизнесмена Сашо Майонезата вече започва да придобива недопустими измерения. В опитите си да накаже Елен Колева той стигна до отчаян ход. Александър Найденов е вкарал в употреба всичките си връзки в медиите и в момента актрисата е принудена да живее в кошмар.

Поредното доказателство се видя вчера, когато Сашо Диков целенасочено искаше да унизи Елен, изкарвайки я лека дама. 31-годишната хубавица не се остави на нападките на тв водещия и с усмивка ги отблъсна, но много ясно си пролича, че зад въпросите на Диков стои Сашо Майонезата. Бившият съпруг на Аня Пенчева дори сам се издаде донякъде, споделяйки че двамата са добри приятели.

[caption id="attachment_339083" align="alignright" width="300"]Сашо Майонезата още преследва Елен Колева Сашо Майонезата още преследва Елен Колева[/caption]

Елен Колева обаче търпи гнева на бившия си вече доста време. Той така и не превъзмогна жестокия за него факт, че актрисата първа реши да се отдръпне от тази връзка. Богаташът не очакваше, че след като й осигури толкова материални блага, тя ще си тръгне. Разбира се, Майонезата си взе всичко след това, но младата красавица показва ясно на всички, че вече не се интересува от нищо негово.

Ударите за Елен Колева следват един след друг. Сашо Диков не е първият и няма да бъде последният, който ще иска да унижава актрисата в ефир. Тя бе освободена от Народния театър по незнайни причини. Всичко това кара хубавицата да живее доста скромно към момента. Жилището й е под наем, няма собствен автомобил, а месечните й доходи са като на повечето хора, живеещи в София. Определено Сашо Майонезата успя да й стъжни живота след края на връзката им.

"Той какво иска от момичето? Да, осигури й много неща, но не може така да отмъщаваш на жена, която е с 30 години по-млада от теб. Просто не ти прави чест да се опитваш да прецакваш живота на такъв млад човек." - споделя фен на Елен Колева.