Поли Генова пази дълъг любовен списък

Певицата Поли Генова от години попада на неподходящи, а списъка с любовниците й расте. И ако види бял свят заплашва много семейства окончателно да се разделят.

Каръкът в любовта я преследва откакто преди няколко години блондинката се раздели със сериозното си гадже. Оттогава на миньончето все не й върви със силния пол. В момента певицата е част от участниците в култовото шоу „И аз го мога”по Нова телевизия, като категорично е решила да се съсредоточи върху кариерата си на певица и хайлайф звезда, пише HotArena.

След серията й от неудачи на личния фронт поп певицата твърди, че в момента няма време за мъже и е решила да се самоусъвършенства. Тъй като е достатъчно млада, все още не мисли за брак и деца, а иска за напредне в кариерата й, докато до нея няма човек, с когото да се съобразява и заради когото да прави компромиси.

Британският певец Саймън от група „Блу” се оказал препъни камък за Поли Генова. Те се запознали от една нейна кандидатура за „Евровизия” преди пет години и чернокожия младеж набързо я вкарал в леглото си. Но креватната заигравка се оказала за една нощ и въпреки мераците на блондинката да продължат връзката си, всичко ударило на камък.

[caption id="attachment_339087" align="alignright" width="300"]Поли Генова не спира да провокира Поли Генова не спира да провокира[/caption]

Музикантът не отговорил на нито един неин опит дори и да си комуникират, припомня и Kluiki.bg. След мимолетния флирт с разбивача на сърца, който е имал в кревата си доста силиконови модели и миски, Поли Генова все не успявала да попадне на готино момче. Една от последните й връзки също се сгромоляса с гръм и трясък. Журналистът Вагнер я унизи публично и тя още не може да преглътне безчестното му поведение.

Оказа се, че той бил с нея заради връзките й в арт средите и гадно се измъкна от жилището й, докато тя взе призовото място в шоуто „Музикална академия”. Вагнер се изнесе от дома й, оставяйки куп неплатени сметки и безпорядък, а след него Поли се зарече да внимава кого прибира и си ляга.

Още куп интимни връзки с известни знаменитости пази певицата, които ако видят бял свят най-вероятно няма да са щастливо женени. Една от тях, която все пак стана публична, бе връзката й със застаряващия плейбой Ники Кънчев. В началото на кариерата си, за да пробие "невинната" Поли Генова е мачкала чаршафите с него, преди той да забремени приятелката си Даниела.