Люси Дяковска отново изпитва любов, но тя отново е несподелена!

Любовните мъки за Люси Дяковска продължават. След като Камелия Веселинова я унизи жестоко, оставяйки я заради Ивана - щерката на легендата Йорданка Христова, Люси не спря да търси любовта, но все удря на камък.

Поредното й разочарование се оказа Жана Бергендорф. Въпреки че победителката от X Factor е омъжена и винаги е харесвала само мъже, Люси Дяковска имала сериозни надежди, че между тях може да пламне любовната искра. Двете се запознаха в "Като две капки вода", но веднага намериха общ език, което се видя още в ефир. След това Люси дори поканила Жана на рождения си ден, както писа ПИК, цитирайки "Уикенд". Именно на партито се е случило нещо, което е дало надежди на рожденичката. Според присъстващите, Люси и Жана са разменили някоя и друга целувка в нетрезво състояние, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339090" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска удари на камък и при Жана Бергендорф Люси Дяковска удари на камък и при Жана Бергендорф[/caption]

За Бергендорф обаче това е било просто купон и забавление. На сутринта тя вече била забравила всичко и затова останала шокирана, когато Люси Дяковска започнала да я търси непрестанно. Жана в началото се опитала да се прави на заета, но накрая не издържала и съобщила на колежката си, че е изцяло ориентирана към мъжете, а освен това има и съпруг. Затова я помолила да я остави намира.

Люси Дяковска останала съсипана от чутото. Тя наистина повярвала, че с 10 години по-младата й колежка е била искрена в нощта на партито и не е действала единствено под въздействието на многото алкохол. Уви, надеждите й се оказали напразни и Люси пак се озовала с разбито сърце.

"Тя е такава добра душа, че жал да ти стане за всичко, което й причиняват жените. Единственото, което иска, е любов. Дано попадне най-накрая на дама, която да я зачита и уважава." - шушукат познатите на Люси Дяковска.