Тежка раздяла преобръща живота на Григор Димитров?! (съдбоносни разкрития за Гришо)

Тежка раздяла преобръща живота на Григор Димитров?! (съдбоносни разкрития за Гришо)
4.5 (90%) 2 votes

Съдбоносна ли ще се окаже раздялата за нашенската тенис легенда Григор Димитров – Гришо?!

Месеци преди да се състои сензационната според вестта за брак на Григор Димитров и Мария Шарапова, която се очаква в края на сезона, тежка раздяла е на път да преобърне живота на тенисиста. Ако, разбира се, се окажат верни твърденията на специалистите, предричащи „скъсването“ на връзката между Гришо и настоящия му треньор Роджър Рашийд.

Припомняме, че днес около 15 часа стартира двубоят на Григор Димитров и съперника му Фернандо Вердаско в приказния Монте Карло, който е от първия кръг на Мастърса. Озадачаващото обаче е, че точно треньорът на Гришо няма да присъства на голямото за него събитие.

Григор Димитров

Ще се разделят ли Григор Димитров и Роджър Рашийд?!

За подкрепа и опора на Гришо, до него в Монте Карло е баща му Димитър Господинов, но от Роджър Рашийд няма и следа. Единствената информация, която бе получена за отсъствието на треньора е, че той е останал в родната си Австралия. Причината да „загърби“ мача на българина обаче, не е дадена. Ясно е това, че Роджър Рашийд няма здравословни проблеми или лични такива, които да наложат отсъствието му.

„Фактът, че треньорът му го няма, със сигурност ще притесни Григор, както би се случило с всеки друг на негово място. Дано Роджър да не е решил да се оттегли от работата с Гришо, защото това би повлияло и на играта му днес. Но ако иска да стигне до Топ 5 и дори по-нагоре, той със сигурност ще трябва да си потърси нов съветник“, коментират в тенис средите по света.

Факт е, че за съжаление, към днешна дата Григор Димитров не може да се похвали с формата, която имаше през 2014-та година, нито с тоталния фурор, който направи тогава.

Вече повече от половин година експерти в тениса предричат съдбоносната му раздяла с Роджър Рашийд, след която кариерата на Григор Димитров ще бъде изправена пред сериозно изпитание. Резултатите от което са решаващи за бъдещото му развитие и цялостен живот занапред.

Сега обаче нека да му пожелаем успех на срещата днес и дай Боже да накара българите да се гордеят отново – така, както е правил толкова пъти досега!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тежка раздяла преобръща живота на Григор Димитров?! (съдбоносни разкрития за Гришо)”

  1. Пепи Джел

    апр. 14. 2015

    Не мога да разбера тези връзки с 30 години жените да са по млади .Той мъжа станал вече дядо а с е точи за агнешко ,я си стой дядо при мърята да ти е по спокоен на старини .Виж ,че си получил някой инфаркт .

Добавете коментар