Сензация: Виж СВАТБАТА на Катя и Здравко от „Ритон“ + приказния им Великден! (уникални снимки)

Сензация: Виж СВАТБАТА на Катя и Здравко от „Ритон“ + приказния им Великден! (уникални снимки)
3.7 (73.33%) 3 votes

Катя и Здравко от „Ритон“ изненадаха почитателите си с уникални снимки от най-щастливите си моменти!

Любимците на народа – Катя и Здравко от дует „Ритон“ отпразнуваха един наистина незабравим Великден в компанията на най-добрите си приятели Драгомир Драганов и Нели Рангелова. Тържеството – уютно и весело, бе в разкошната къща на Катя и Здравко в Банкя.

Чаровната Катя за пореден път доказа, че може да се похвали не само с перфектна за годините си визия и уникален глас, а и със завидни домакински умения. Тя лично бе приготвила празничната трапеза, разбира се, с помощта на верния си съпруг Здравко Желязков.

Ритон

Катя и Здравко от „Ритон“ с най-близките си приятели

Но тъй като Катя и Здравко от „Ритон“ хич не си поплюват – дори с приятелите, всеки трябваше да допринесе по нещичко за празника. Певицата Нели Рангелова го направи с домашно приготвен козунак и красиво боядисани яйца, а за Драго Чая остана „привилегията“ да почисти пода и да събере черупките от яйцата след края на купона.

Под снимките от празничния обяд, които Катя и Здравко не се поколебаха да постнат във Фейсбук, моментално заваляха лайкове и коментари с най-добри пожелания към тях двамата и към звездните им гости.

Далеч по-голям брой коментари обаче имаше под снимките от… сватбата на дует „Ритон“. Не, Катя и Здравко не са решили да се венчаят за втори път, но за пръв път подариха на почитателите си снимки от най-важния и щастлив момент в живота си.

Малка, но приятелска компания в къщата им в Банкя

Малка, но приятелска компания в къщата им в Банкя

Драго Чая е един от най-честите гости в дома на Ритон

Драго Чая е един от най-честите гости в дома на Ритон

Любопитно ни е дали ще ги познаете преди повече от 30 години, защото двамата са наистина неузнаваеми. Особено Здравко Желязков, който е доста по-слаб отколкото днес. А прелестите на Катя Михайлова са някак по-незабележими от това, с което сме свикнали да радва очите ни.

Млади, влюбени и красиви - Катя и Здравко на сватбата си

Млади, влюбени и красиви – Катя и Здравко на сватбата си

Познахте ли ги?!

Познахте ли ги?!

Сега се насладе на фотосите, тъй като и без това на мнозина вече им е писнало да плакнат очи единствено в напращелите от силикон гърли на Митко Пайнера. А за „Ритон“ няма какво да се говори повече – те са си класа!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Виж СВАТБАТА на Катя и Здравко от „Ритон“ + приказния им Великден! (уникални снимки)”

  1. Лина

    Дек. 10. 2015

    О Здравко хич не ми хареса, един такъв кльощав и неугледен, ритонката какво му е харесала не знам.

Добавете коментар