Катя и Здравко от "Ритон" изненадаха почитателите си с уникални снимки от най-щастливите си моменти!

Любимците на народа - Катя и Здравко от дует "Ритон" отпразнуваха един наистина незабравим Великден в компанията на най-добрите си приятели Драгомир Драганов и Нели Рангелова. Тържеството - уютно и весело, бе в разкошната къща на Катя и Здравко в Банкя.

Чаровната Катя за пореден път доказа, че може да се похвали не само с перфектна за годините си визия и уникален глас, а и със завидни домакински умения. Тя лично бе приготвила празничната трапеза, разбира се, с помощта на верния си съпруг Здравко Желязков.

[caption id="attachment_339100" align="alignright" width="225"]Ритон Катя и Здравко от "Ритон" с най-близките си приятели[/caption]

Но тъй като Катя и Здравко от "Ритон" хич не си поплюват - дори с приятелите, всеки трябваше да допринесе по нещичко за празника. Певицата Нели Рангелова го направи с домашно приготвен козунак и красиво боядисани яйца, а за Драго Чая остана "привилегията" да почисти пода и да събере черупките от яйцата след края на купона.

Под снимките от празничния обяд, които Катя и Здравко не се поколебаха да постнат във Фейсбук, моментално заваляха лайкове и коментари с най-добри пожелания към тях двамата и към звездните им гости.

Далеч по-голям брой коментари обаче имаше под снимките от... сватбата на дует "Ритон". Не, Катя и Здравко не са решили да се венчаят за втори път, но за пръв път подариха на почитателите си снимки от най-важния и щастлив момент в живота си.

[caption id="attachment_339101" align="aligncenter" width="300"]Малка, но приятелска компания в къщата им в Банкя Малка, но приятелска компания в къщата им в Банкя[/caption] [caption id="attachment_339102" align="aligncenter" width="225"]Драго Чая е един от най-честите гости в дома на Ритон Драго Чая е един от най-честите гости в дома на Ритон[/caption]

Любопитно ни е дали ще ги познаете преди повече от 30 години, защото двамата са наистина неузнаваеми. Особено Здравко Желязков, който е доста по-слаб отколкото днес. А прелестите на Катя Михайлова са някак по-незабележими от това, с което сме свикнали да радва очите ни.

[caption id="attachment_339103" align="aligncenter" width="240"]Млади, влюбени и красиви - Катя и Здравко на сватбата си Млади, влюбени и красиви - Катя и Здравко на сватбата си[/caption] [caption id="attachment_339104" align="aligncenter" width="300"]Познахте ли ги?! Познахте ли ги?![/caption]

Сега се насладе на фотосите, тъй като и без това на мнозина вече им е писнало да плакнат очи единствено в напращелите от силикон гърли на Митко Пайнера. А за "Ритон" няма какво да се говори повече - те са си класа!