Съдбовна среща: Виж шокиращите думи на Слави към Алекс Раева! (певицата онемя – подробности)

Съдбовна среща: Виж шокиращите думи на Слави към Алекс Раева! (певицата онемя – подробности)
4.3 (85.71%) 7 votes

Слави Трифонов и Алекс Раева се засякоха случайно по време на репетиция за концерта!

Странно и тотално непредвидимо нещо е животът, дори и на известните. Това може да потвърди и певицата и водеща на „Х Фактор“ Алекс Раева, която още е извън себе си след внезапната и неочаквана за нея среща със Слави Трифонов.

Двамата се засякоха по време на последната репетиция за големия концерт в „Арена Армеец“ и оттогава хубавицата не е същата, разкриха източници от екипа на Дългия.

Слави Трифонов

Ще се съберат ли отново Слави Трифонов и Алекс Раева?!

Припомняме, че Слави Трифонов и Алекс Раева навремето изживяха една наистина пламенна и силна любов като бяха стигнали почти до годеж. Годеж, който не се състоя, заради неувереността на шоумена и обидата на Алекс от факта, че ще бъде поредната мимолетна връзка в живота му.

Тогава певицата взе най-тежкото решение за себе си като напусна „Шоуто на Слави“ и пое по нов път, оставяйки половинката си с пръст в уста. Двамата не си говореха години наред, а името Алекс Раева бе забранено да се споменава в присъствието на Дългия. Явно до днес обаче.

„Алекс изпадна в шок и това далеч не е пресилено. Тя, горката, онемя от вълнение и изненада, когато Слави Трифонов случайно се появи по време на репетицията й с Евгени Димитров – Маестрото. Вместо да се фръцне настрани, както е правел преди обаче, Слави тръгна директно към Алекс, подаде й ръка и я прегърна. Физиономията й в този момент няма как да бъде описана с думи, трябваше да се види“, разказват свидетели на срещата от екипа на шоуто.

Нещо повече – след топлото посрещане, Слави Трифонов без много да се замисли, поканил Алекс на среща. „Свободна ли си да изпием по едно кафе към 19 часа?“, попитал Слави, а бившата му изгора едва не си глътнала езика. Можела единствено да кимне с глава в знак на съгласие.

„Двамата излязоха заедно и това е сигурно. Но как се е развила работата и какво са си казали, никой не знае, поне засега. Нищо чудно обаче да се върнат един към друг, защото любовта им беше наистина силна и самият Слави не е обичал толкова искрено дори Мартина, с която беше 4 години. А като видяхме очите на Алекс, ясно личеше, че хич не е безразлична към него“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар