Асен Блатечки и Диляна Попова на път да се превърнат в заклети врагове!

Любов, страст, незаконна връзка, законно дете... Това представляваха отношенията между Асен Блатечки и Диляна Попова поне до днес. Защото оттук нататък двамата рискуват да се превърнат в заклети врагове.

Причината - най-грозната обида, изречена от мъж по адрес на която и да било жена. А именно, че не го привлича достатъчно. "Тя не ме възбужда, не усещам нищо" - това са думите на Асен Блатечки по адрес на бившата му любовница и майка на сина му Борил, разкриха близки до актьора.

[caption id="attachment_339112" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова е на път да намрази Асен Блатечки, заради думите му[/caption]

Или по-скоро Асен Блатечки е повторил вече изречените от него признания, които дава в откровено интервю още през 2010 година пред списание "Максим". Тогава, запитан дали не полудява от страст, докато снима провокативните сцени с Диляна Попова за филма "Стъклен дом", Блатечки отговаря, че го интересува повече осветлението и самите снимки, отколкото красивата му партньорка в леглото.

Ако тогава обаче двамата нямаха нищо общо и бяха само колеги, то днес малкият Борил е вечното доказателство за аферата им. И въпреки това, Асен Блатечки потвърдил пред близки приятели, че единствената жена за него е Катерина Горанова. Останалото било просто грешка.

"Асен беше провокиран от въпроса дали не ревнува Диляна. Бяхме се събрали в кафето на театъра и стана дума за новия й приятел. Тогава той категорично заяви, че не може да ревнува жена, към която не изпитва нищо повече от уважение и която не го възбужда. Призна дори, че се надява Диляна да намери щастието си с друг, защото нещата между тях са обречени на провал и необратими", разказват близки до чаровния актьор, по когото въздишат сума българки.

След като "услужливи" хорица побързали да й предадат думите на Асен Блатечки обаче, Диляна Попова буквално се разболяла. Обидата и накърненото й его направили така, че да й причернее пред очите, както би станало с всяка жена - било то известна или не. Гневът на манекенката е огромен, което свежда до минимум шансовете двамата с Асен да запазят дори приятелските си отношения оттук нататък.