Светлана Кирова от "Женени от пръв поглед" хвърли в страх семейството си, никой не очакваше такъв развой на нещата!

"Женени от пръв поглед" се оказа колкото интересно и гледано тв предаване, толкова и беля на главата за повечето от участниците и техните близки. След окончателната раздяла и бурен скандал на Гери и Георги, които зрителите тепърва предстои да видят, другата двойка, притеснила близките си, е тази на Светлана и Стефан.

Това, което се случи с красивото и нежно момиче от Перник, хвърли в шок семейството й, тъй като никой не очакваше подобен развой на събитията. Оказа се, че Светлана Кирова се влюби истински в своя съпруг Стефан Каръбски, с когото дели един покрив цели 5 седмици в къщата му в столицата.

[caption id="attachment_339117" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Тъга и сълзи съпровождат дните на Светлана от "Женени от пръв поглед"[/caption]

Въпреки че зрителите още не са разбрали обаче, двамата се разделиха, защото Стефан Каръбски не отговори на чувствата на Светлана така, както тя си мечтаеше. "Какво се получи в един момент?! В деня на запознанството и сватбата им тъкмо Светлето беше тази, която се държеше сдържано и дори студено като някак си приемаше нещата на шега и с доза скептицизъм. А ето, че сега тя е тази, която обича истински, за разлика от Стефан. Момчето се оказа неподготвено за сериозна връзка, камо ли за брак", разкриват близки до Светлана Кирова.

Това, което се случи с хубавицата след раздялата със Стефан сериозно притеснява семейството и приятелите й, защото Светлето изпаднала в тотално отчаяние и е на косъм от тежка депресия. Тъгата й става все по-голяма и тя често плачела и се коряла защо изобщо е приела да се впусне в това приключение, което разби сърцето й.

"Светлана порасна много само за два месеца. Сватбата и бракът й със Стефчо й дадоха много опит, който обаче се оказа твърде болезнен. Какво да се прави - съдба. Явно момчето не изпита същите чувства като нея, но докато сега той отново е свободен и се радва на живота с приятели и големи компании, тя прекарва повечето свободно време затворена у дома си", разказват познати на чаровната перничанка.

Близките и най-вече семейството на Светлана от "Женени от пръв поглед" се молят да се случи чудо и тя да успее да се пребори с мъката и несподелената си любов възможно най-бързо, преди нещата да излязат от контрол и тя да изпадне в наистина тежка депресия.