Николай Бареков в типично свой стил би шута на Мария Календерска, която не издържа на удара!

Водачът на ББЦ - скандалният Николай Бареков отново е в центъра на поредната сензация. Този път с новата си изгора, заради която показа червен картон на досегашната си половинка Мария Календерска. Последната не издържа на удара на любимия, на когото миналата година изненадващо роди дете.

Краят на връзката между Николай Бареков и Мария Календерска се разиграл преди около месец, когато политикът ясно показал, че не може да понася тъмнокосата хубавица. Скандалите помежду им зачестили и вместо да потърси начин да върне разбирателството и хармонията в отношенията им, Бареков сервирал на Мария новата си тръпка.

[caption id="attachment_339126" align="alignright" width="300"]Бареков Николай Бареков лудна по знойна студентка, Календерска съсипана[/caption]

Момичето, пленило сърцето на Бареков поне към настоящия момент, е доста по-млада от него студентка по право последна година в Софийския университет. Това разкриха приближени до Николай Бареков, който и този път не изневерил на вкуса си - гаджето му било адски красиво, докущ като Мария Календерска и първата му съпруга Евгения.

Първоначално политикът криел срещите си с ослепителната студентка, но наскоро започнал вече спокойно да я води на вечери в скъпи ресторанти, известни с отбраните си клиенти, предимно от политическия и бизнес елит.

"Връзката с това момиче може да му изиграе лоша шега. Не за друго, а защото Мария е силно наранена, а всички знаят на какво е способна една наранена жена. Тя знае далеч повече тайни на Бареков, отколкото бившата му съпруга Евгения и ако реши да си отвори устата, спукана му е работата", убедени са близки до политическия лидер.

По думите им, Мария Календерска не била на себе си откакто се разделила с Бареков, а вестта за това, че мачка чаршафите с поредната си забежка, просто я влудявала. Припомняме, че Мария Календерска бе толкова влюбена в Бареков, че дори скри от него новината за бременността си и изчака да премине 4-я месец, за да не може той да я накара да махне бебето.

Как ще се развият нещата оттук нататък и дали скандалът няма да прерасне в истинска и кървава война, ще разберем тепърва.