Ексклузивно! Кобрата не издържа и напусна Андреа

Ексклузивно! Кобрата не издържа и напусна Андреа
4.5 (90%) 2 votes

Кубрат Пулев, наричан Кобрата, не успя да издържи прищевките на Андреа и й би шута

Почти няма мъж, който да прехвърли 35 години и да не иска дългогодишната му приятелка да му роди бебе. Именно наближаващият рожден ден е накарал Кубрат Пулев да мисли за своето бъдеще. Андреа така и не му дава детето, за което мечтае, а Кобрата вече няма много време за губене. Боксьорът е останал бесен от интервюто, което певицата даде за Story, в което твърди, че няма намерение да забременява в скоро време. Кубрат не е очаквал тя да говори публично на тази тема, без изобщо да го попита. Затова просто не издържал и скъсал с красавицата по телефона, научи Kliuki.bg.

Кобрата просто не издържа Андреа да не иска бебе

Кобрата просто не издържа Андреа да не иска бебе

„Тя е още на 28 години и макар че има жени на нейната възраст, които имат доста големи деца, Теди има време за семейство. В момента още й се живее. Разбираемо е, тя е човек на купона. И Кубрат обича забавленията, но не бива да се забравя, че той е със 7 години по-напред в годините.“ – споделя наш източник.

Андреа обаче нямала никакво намерение да променя плановете си за живота заради Кобрата. Тя била убедена, че той ще се върне при нея много бързо и само й правел напук. Дори и да не го стори, тя се чувствала достатъчно независима, че нямала нужда непременно да бъде обвързана.

Кубрат Пулев и Теодора Андреева са заедно от 2007 г. Връзката им издържа всякакви премеждия, свързани най-вече с разстоянието, тъй като докато тя прави музика в България, той тренира в Германия. Това обаче не попречи на двойката да остане заедно. Това, което явно им пречи, е несъответствието в плановете за живота в бъдеще. Кобрата вече е на възраст, в която е нормално да иска дете, докато Андреа за момента не иска за забременява, защото се страхува, че това би могло да навреди на кариерата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар