Кубрат Пулев, наричан Кобрата, не успя да издържи прищевките на Андреа и й би шута

Почти няма мъж, който да прехвърли 35 години и да не иска дългогодишната му приятелка да му роди бебе. Именно наближаващият рожден ден е накарал Кубрат Пулев да мисли за своето бъдеще. Андреа така и не му дава детето, за което мечтае, а Кобрата вече няма много време за губене. Боксьорът е останал бесен от интервюто, което певицата даде за Story, в което твърди, че няма намерение да забременява в скоро време. Кубрат не е очаквал тя да говори публично на тази тема, без изобщо да го попита. Затова просто не издържал и скъсал с красавицата по телефона, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339130" align="alignright" width="300"]Кобрата просто не издържа Андреа да не иска бебе Кобрата просто не издържа Андреа да не иска бебе[/caption]

"Тя е още на 28 години и макар че има жени на нейната възраст, които имат доста големи деца, Теди има време за семейство. В момента още й се живее. Разбираемо е, тя е човек на купона. И Кубрат обича забавленията, но не бива да се забравя, че той е със 7 години по-напред в годините." - споделя наш източник.

Андреа обаче нямала никакво намерение да променя плановете си за живота заради Кобрата. Тя била убедена, че той ще се върне при нея много бързо и само й правел напук. Дори и да не го стори, тя се чувствала достатъчно независима, че нямала нужда непременно да бъде обвързана.

Кубрат Пулев и Теодора Андреева са заедно от 2007 г. Връзката им издържа всякакви премеждия, свързани най-вече с разстоянието, тъй като докато тя прави музика в България, той тренира в Германия. Това обаче не попречи на двойката да остане заедно. Това, което явно им пречи, е несъответствието в плановете за живота в бъдеще. Кобрата вече е на възраст, в която е нормално да иска дете, докато Андреа за момента не иска за забременява, защото се страхува, че това би могло да навреди на кариерата й.