Дарина Павлова е обгрижвана от шестима

Дарина Павлова има на разположение шестима роби, които тя наричала услужливо „сътруднички”. Те са били обаче баш слугини, коментират приближени до вдовицата на най-богатия българин у нас. Мадам Мулти не си мърдала и пръста за поддръжката на тузарския си дом, който бил оценен от спецовете в недвижимите собствености за над два милиона евро.

Разкошното жилище се намирало в стара, аристократична сграда на последния етаж, баш в центъра на вечния град. Тя пък била разположена до бyлeвapд „Bитopиo Eмaнyeлe II” в Рим. Самата мултимилионерка, която в момента е жури в „България търси талант” се похвалила пред познати, че за да си намери жилището й помогнал самия италиански премиер Силвио Берлускони, пише в. „Всеки ден”.

За чистотата на апартамента от двеста квадрата и тераса от сто квадрата се грижели денонощно две от слугините на Дарина Павлова. Останалите две въртели гозбите и изисканите вечери за господарката си и нейните отбрани гости. Други две „сътруднички” били по-специални и отговаряли за разкрасителните процедури на ултрабогаташката, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_339135" align="alignright" width="280"]Дарина Павлова живее в луксозен дом, за който не се грижи Дарина Павлова живее в луксозен дом, за който не се грижи[/caption]

Пускането на прахосмукачка, лъскането на пода и помещенията, търкането на тоалетните и баните, поливането на екзотичната растителност и други домакински задължения в обширния й дом отнемало много време и затова слугините били постоянно заети. Все пак те получавали петцифрена заплата, но срещу нея били длъжни да бъдат на разположение двадесет и четири часа.Една от тях дори пътувала постоянно с Дарина Павлова, когато богаташката имала ангажименти извън Италия. Много често „сътрудничките” изпълнявали и ролята на психоаналитици.

Не било обаче никак лесно да си намериш работа в дома на веселата вдовица. Дарина Павлова избирала прислугата си по доста критерии. Слугините задължително трябвало да имат висше образование, да владеят перфектно италиански език и да не са хубавици. Защото те не трябвало по никакъв начин да впечатлят любовта на живота й, младия италиански актьор Джулио Берути.