Симона Загорова накара Симеон да тегли студентски кредит за годежа им

Симона Загорова накара Симеон да тегли студентски кредит за годежа им
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова намери начин да се сгоди за Симеон Данев, въпреки простестите на родителите им!

Годеж за Симона Загорова все пак ще има. Макар че Глория и Илия са твърдо против, както и родителите на Симеон Данев, младите влюбени са решили да узаконят по някакъв начин своята 3-годишна любов, научи Kliuki.bg.

Младежът обаче ще постъпи като истински мъж, за да направи любимата си щастлива. Родителите му твърдо отказват да го подкрепят в начинанието му да се сгоди и затова Мони е решил да прибегне до услугите на банка, която да му отпусне студентски кредит в размер на 3 хил. лв. С тези пари студентът на УНСС смятал да купи красив годежен пръстен за Симона Загорова.

Симона Загорова си изпроси от Симеон Данев годеж, двойката иска да стане семейство

Симона Загорова си изпроси от Симеон Данев годеж, двойката иска да стане семейство

„Глория глези Мони с много скъпи подаръци и може би пръстен за 3 бона е нищо в техния живот, но Симона е щастлива, защото Симеон прави невероятен жест. Той сам взима нещата в ръцете си, след като майка му и баща му са против този годеж.“ – споделят приятели на влюбените.

Според слуховете Симона Загорова сама си е изпросила от гаджето си пръстен. Тъй като и двамата не срещат подкрепа от родителите си в това отношение и нямат собствени доходи, Мони се сетила, че възлюбеният й може да ползва една от привилегиите на това да си студент.

Симона Загорова отдавна обмисляла да се сгоди. Това й било фикс идея още откакто навършила пълнолетие през есента на 2014 г. Единствено опитите на Глория да развали ранната сватба отнели толкова време на щерка й да узакони връзката си, но скоро и това ще стане. В момента Симеон Данев чакал да му преведат кредита, за да започне да избира годежния пръстен, който приятелката му така силно желае и толкова дълго очаква да види на ръката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар