Андрей Арнаудов вече откровено се гаври с любимата си Бориса Тютюнджиева

Ново унижение получи Бориса Тютюнджиева от мъжа, който уж я обича - Андрей Арнаудов. Манекенката не била добър човек. Това се оказва мнението на тв водещия и продуцент. Той заявил в прав текст на Бо, че ценностната й система не е това, което търси в една жена. Други качества го привличали в нея, но прекалената меркантилност на хубвицата го отблъсквала, научи Kliuki.bg.

"Можем да бъдем заедно, но едва ли ще се оженя за теб. Просто не си пасваме духовно. Аз се вълнувам от човешките черти, а не от дрехи и парфюми. Съжалявам." - казал Андрей на Бориса Тютюнджиева.

[caption id="attachment_339142" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева бе съкрушена от Андрей Арнаудов Бориса Тютюнджиева бе съкрушена от Андрей Арнаудов[/caption]

При тези съкрушителни за всяка жена думи Бо просто онемяла. Тя се опитала да убеди половинката си, че имат 10 години разлика и може би затова му се струват доста различни. Разбира се, манекенката се имала за добър човек, което по ирония на съдбата не е мнението на възлюбения й.

"Ясно е, че са доста различни. Андрей е прекрасно момче. Не може да се твърди, че различията им идват от възрастта, защото помним Андрю какъв беше на 24 г. Тогава водеше "Сблъсък" и показваше доста голям потенциал." - коментират познати на Арнаудов.

Като цяло повечето хора, които познават Андрей и Бориса Тютюнджиева, са на мнение, че двамата нямат бъдеще заедно и все някога ще се разделят. Приятелите на тв продуцента считали, че Бо е с него само заради парите и ако не са те, изобщо е нямало да го погледне, тъй като е доста по-красива от него. Тези на Бориса пък не одобрявали връзката й заради възрастта на Арнаудов, а и заради не особено привлекателната му визия.

"Бо заслужава някой красавец, който да я глези. Тя е разкошна жена и вярвам, че ще намери точния мъж." - казва приятелка на Бориса Тютюнджиева.