След най-кошмарната си година: Димитър Рачков хвърли бомбата с шокиращо разкритие! (подробности)

След най-кошмарната си година: Димитър Рачков хвърли бомбата с шокиращо разкритие! (подробности)
3 (60%) 6 votes

Димитър Рачков не издържа и разкри истината, която му тежи вече повече от година!

Вечно усмихнатият и чаровен актьор и водещ Димитър Рачков таи огромна болка в душата си. На ухиления зевзек, който ни разсмива всеки понеделник в шоуто „Като две капки вода“, изобщо не му е до смях. Вече повече от година той живее в истински ад, но накрая не издържа и разкри истината, която му тежи като камък на шията.

А именно – личните му отношения и семейството с красивата Мария Игнатова. Оказа се, че медиите са били напълно прави затова, че двамата отдавна не са заедно. Да, Мария Игнатова и Димитър Рачков още делят един покрив, но на практика живеят не като двойка, а като съквартиранти.

Димитър Рачков

Димитър Рачков живееше в лъжа повече от година

Това призна самият Рачков с думите: „Ами, ерген съм. Свободен съм“, повторени неколкократно в ефир по време на шоуто в понеделник. Уж на шега той се опита да сваля първо Жана Бергендорф, а после танцьорки от балета, но близки до него разкриха, че най-после му е олекнало, признавайки истината.

Мария Игнатова и Димитър Рачков не са в лоши отношения, напротив – двамата се уважават и още са си страшно близки, но всичко помежду им е преминало във фаза приятелство. За любов и интимности не можело да става дума от доста време насам.

Първа от връзката им се отдръпнала Мария, която заради многото си ангажименти рядко се прибирала у дома. Стресът и хаосът на ежедневието я отчуждили рязко от половинката й и след множество тежки разговори, двамата стигнали до заключението, че не могат да върнат нещата назад.

За отдалечаването си с Димитър Рачков призна и самата Мария Игнатова в предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева, когато разкри, че двамата с него се виждат все по-рядко през последните месеци. Мария не скри проблемите в личния си живот, но натърти, че детето и работата й са най-важни за нея към този момент.

Лъжата и непрестанния пиар, който разиграваха в продължение на година с Димитър Рачков, буквално го съсипвал и най-сетне, казвайки истината – макар и по шеговит начин, той се почувствал освободен.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След най-кошмарната си година: Димитър Рачков хвърли бомбата с шокиращо разкритие! (подробности)”

  1. Марая

    апр. 15. 2015

    Не търсете под вола теле. В шоуто той казва много неща- това не значи, че са верни.

Добавете коментар