Вихра Петрова и Ирина Тенчева се "хванаха за косите" в див скандал!

Лицемерното възпитание и фалшиво примирие между двете жени на Иван Христов - Вихра Петрова и Ирина Тенчева приключи с чутовен трясък. Дългогодишните съперници се "хванаха за косите", а думите, които изсъскаха една на друга, са наистина жестоки. При това, казани по време на празничните дни, разкриха близки до семейството на Иван Христов.

Спотаяваната от години омраза между Вихра и Ирина се отключи от нещо наистина сериозно, а именно щерката на Иван Христов и Вихра Петрова - малката Ава. След като навръх Цветница Ава бе в дома на татко си и новата му жена, вместо с родната си майка, Вихра не скрила раздразнението си.

[caption id="attachment_339159" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Маските на възпитанието паднаха, скандалът между Вихра Петрова и Ирина Тенчева избухна[/caption]

Разбира се, момиченцето било привлечено от пълната къща на баща си, от възможността да си играе с двете пораснали деца на Ирина Тенчева и най-вече да се порадва на новороденото си братче Самуил. Вихра Петрова и близките й обаче видяли в радушната покана не искрена любов към Ава от страна на Ирина, а поредния шанс да натрие носа на врагинята си.

"Както и да е. Вихра успя да си наложи търпение и преглътна това. Но, когато Иван и Ирина й заявиха, че държат Ава да прекара с тях и Великден, чашата окончателно преля. Като всяка майка на нейно място, Вихра скочи като ужилена и моментално хвана телефона за разговор с Ирина. Най-после реши да играе открито и да покаже къде й е мястото", разказват стари приятели на Иван Христов и Вихра Петрова.

Отчаяната съпруга била пределно ясна в коментара си към Ирина Тенчева и категорично й заявила, че може да прави каквото си поиска с бившия й мъж, но към дъщеря й да не посяга. Последвало обвинение от страна на Ирина, че Вихра се държи така от непреодоляната си ревност към Иван, която по този начин прехвърля върху детето.

"Скандалът е бил наистина страшен. Двете са си разменили тежки обиди и думи, таени в тях дълго време като "предателка", "крадла на семейства", "болна от ревност жена" и прочие. В 15-минутен разговор са си изкрещяли нещата, които са искали да си кажат последните 3 години. С това примирието между тях приключи и само Иван е този, който може да потуши огъня, стига да намери правилния начин. За момента обаче той сякаш предпочита да стои в неутрална позиция", убедени са източниците.