Преслава шокира феновете с изпълненията си в гримьорната на дискотека!

Тя е идол на милиони българи, но тя е и доста разкрепостена жена. Както HotArena.net писа, Преслава и Христо Попов са имали лека заигравка в дискотека. Двамата бяха изненадващо щракнати да се целуват, след което решили да се усамотят в гримьорната на певицата, тъй като тя била на участие в нощния клуб.

Предположенията, че те са се отдали на физически наслади, не се оказват съвсем верни. Целувките продължили насаме, но Преслава била тази, която спряла варненския бизнесмен от нещо повече. Тя му обяснила, че вече не правела такива неща и искала връзка. При което Христо излязъл бесен от гримьорната и повече не потърсил фолк дивата.

[caption id="attachment_339162" align="alignright" width="300"]Преслава разкарала Христо Попов, защото вече иска любов Преслава разкарала Христо Попов, защото вече иска любов[/caption]

След раздялата си с Бирмата Преслава била много променена. Тя вече не залагала на флиртове за по нощ-две, а търсела мъжа, който да я задоми. Наближавашият й 31-ви рожден ден още повече я депресирал и я карал да търси любовта, а не просто забавлението с мъже. Засега обаче бурното й минало не я оставя да бъде щастлива докрай, защото повече господа гледали на нея не като на жена за брак.

"Физиономията на Христо Попов след излизането му от гримьорната говореше ясно, че е имал пререкание с Преслава. Така не излиза мъж, който е бил с жена. Хубаво е, че Преси се осъзна и вече не позволява на мъжете да я използват." - сподели за Kliuki.bg един от очевидците в дискотеката.

Странно или не, най-известната фолк певица е нямала истински сериозна връзка досега. За нея се говореше, че е причинила доста неприятности между Коко Динев и Емилия, заради което русокосата й колежка все още я ненавиждала. Като цяло обаче Преслава харесвала по-млади от нея мъже, какъвто беше Бирмата. Досега тя е била само със заможни господа и най-вероятно такъв търси за брак.