Георги Веселинов от "Женени от пръв поглед" не успя да се спогоди с булката си Гергана Капзамалова!

ТВ експериментът "Женени от пръв поглед" стартира обещаващо за трите двойки - Антония и Атанас, Светлана и Стефан, и Гери и Георги, които се харесаха (или поне се престориха подобаващо) още по време на първата си "сгледа" в гражданското.

За съжаление на романтично настроените зрители обаче, първоначалната идилия бързо се пропука, а при младоженците Гери и Георги се разрази истинска буря. Очевидно е, че Георги Веселинов и Гергана Капзамалова не само не се спогодиха, а бяха на път буквално да се намразят ако останат и ден повече от предвиденото под един покрив.

[caption id="attachment_339167" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Ето я жената, която Георги от "Женени от пръв поглед" наистина обича[/caption]

Е, всички сме наясно, че предаването "Женени от пръв поглед" е заснето преди месеци, а Гери и Георги не изтърпяха съжителството си повече от три седмици. Всичко друго бе поза и лицемерие, както призна пред камерите самият младоженец.

Казано простичко - двамата се ожениха, насладиха се на безплатния меден месец в Рим, поиграха си на семейство и скоропостижно се разведоха. Към днешна дата Гергана Капзамалова лекува нерви и психика на плажа Пунта Кана в слънчева Доминикана, а Георги Веселинов на няколко пъти бе засичан с новата си изгора - атрактивна и привлекателна блондинка, както съобщиха таблоидите преди дни.

[caption id="attachment_339168" align="aligncenter" width="200"]И как няма да я обича, когато това е родната му сестра?! И как няма да я обича, когато това е родната му сестра?![/caption] [caption id="attachment_339169" align="aligncenter" width="225"]Приличат си, нали?! Приличат си, нали?![/caption]

И това е един от редките случаи, в които се оказаха прави. Одумваният от зрителите софтуерен специалист Георги действително прекарва дълго време с красивата блондинка, която спокойно разхожда из столичните улици още преди официалния край на предаването.

[caption id="attachment_339170" align="aligncenter" width="230"]Георги и Мария са изключително близки и най-верните приятели Георги и Мария са изключително близки и най-верните приятели[/caption] [caption id="attachment_339171" align="aligncenter" width="225"]Двамата заедно на екскурзия Двамата заедно на екскурзия[/caption]

Както Kliuki.bg научи, тайнственото момиче наистина е пленило сърцето на телевизионния герой. Георги я обича така, както никоя друга досега. Просто, защото русокоската се оказа не коя да е, а... родната му сестра Мария Веселинова.

[caption id="attachment_339172" align="aligncenter" width="223"]Мария е от малкото жени, които си падат и по футбол Мария е от малкото жени, които си падат и по футбол[/caption]

Приликата помежду им е очевадна, а Мария Веселинова е най-близкият човек в живота на Георги. "Двамата са не само брат и сестра, но и най-верни приятели. Голям майтап падна, когато прочетоха, че папараци са ги взели за гаджета", коментират близки до Георги от "Женени от пръв поглед".

А сега предлагаме да разгледате фотосите и сами да прецените бихте ли объркали тези двамата за двойка?!