Ваня Червенкова люто се е заканила на устатата Албена Вулева

Ваня Червенкова е обещала двете с Албена Вулева да се видят зад вратите на Темида. Бизнес дамата не издържала на обидните квалификации, които „Мадам Сигнално жълто” изсипала по неин адрес, пише България днес.

Родната богаташка е бясна на подигравките, с които Албена Вулева залива страницата си във Фейсбук и разпространява като лавина. Червенкова вече трудно понасяла обидите й, че продължава да си е същата „Мис Пиги”, въпреки драстичната диета, с която олекна над двадесет килограма.Това обаче изобщо не впечатлило устатницата, която продължава да я възприема като извънгабаритна жена.

„Добре, някакъв кит е спрял да е кит и вече е хипопотам, и какво от това”, „От екрана се опитват да ни внушават, че свинята, която виждаме всъщност е газела”, „Всички прасета на мезета!” са само част от злостните коментари на Албена Вулева, с които взривявала Ваня и тя яростно се заканила да й разкаже играта, но по законен ред.

[caption id="attachment_339175" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова люто се закани на Албена Вулева Ваня Червенкова люто се закани на Албена Вулева[/caption]

Тя обещала този път да не й се размине и вече задействала процедурата. Въпреки че в момента се намирала извън страната по важни бизнес дела, Червенкова натоварила адвокатите си да пуснат необходимите документи за съда. Припомняме, че бизнес дамата беше набрала и на светския лъв Евгени Минчев, който се задържа няколко седмици в Къщата на ВИП Брадър.

Тогава изненадващо, в студиото на „Голямата уста”, с водеща Венета Райкова се появи и Ваня Червенкова. Тя показа, че си е платила данъците, като обвини Евгени Минчев в некоректност. Въпреки ограничителната заповед, богаташката нападна Минчев, че е мошеник, липсва му професионализъм и го заклейми като злобен човек. Тя поиска още публично да си покаже данъчната си декларация.

Майката на Албена Вулева също се закани да съди Ваня Червенкова. Причината бе, че бизнес дамата заяви публично, че Людмила Захажаева и нейната дъщеря Албена Вулева били тормозени и малтретирани от бившия съпруг на рускинята. Както и за куп обидни квалификации по адрес на двете. Захажаева се закани да спретне такова наказателно дело срещу Ваня Червенкова, от което тя ще „отслабне без диети”. Остава ни да видим кой кого!