Тайната на Слави е разкрита: Това е човекът, който преобърна живота му и го обрече на самота! (подробности)

Тайната на Слави е разкрита: Това е човекът, който преобърна живота му и го обрече на самота! (подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов има един наистина непоносим човек в живота си, на когото никога няма да прости!

Слави Трифонов безспорно е най-успелият и утвърден във времето шоумен в България. Предаването му „Шоуто на Слави“ счупи всички рекорди по продължителност и рейтинг през годините като остави зад себе си множество други проекти и жалки ТВ експерименти.

Славата и кариерата обаче при Слави Трифонов не вървят ръка за ръка с личното и семейно щастие, за жалост. Дългия е сам от години и дори дългата му връзка с балерината Мартина Огнянова не успя да му донесе мечтаното удовлетворение и смисъл в живота. Защото Мартина бе просто заместник. Заместник на единствената жена, след която Слави Трифонов като че ли сам се обрече на самота.

Слави Трифонов

Слави Трифонов никога няма да забрави това, което му причини Ники Шванца

Това разкриха след толкова време близки до шоумена и за първи път назоваха името на човека, преобърнал живота му в лошия смисъл. На когото Слави Трифонов никога няма да прости. И това е популярният Ники Шванца.

Да, именно Ники Шванца, известен като единственият явен любовник на вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева, е мъжът, вгорчил дните на Слави Трифонов. Защото въпросният отмъкна под носа на шоумена Магдалена Ангелова – красавицата, която единствена досега успя да накара Слави да се разплаче в ефир и публично да признае любовта си към нея.

„Слави и Маги бяха наистина близки, докато не се появи Ники Шванца и използва всичките си козове, за да ги раздели. И не, защото се влюби истински в Маги, напротив – просто искаше да се докаже като по-голям мъжкар и сваляч от Слави Трифонов. Вдигна си егото, нищо повече. Но съсипа завинаги живота на Дългия“, разкриват източници, близки до шоумена.

И до ден днешен Слави Трифонов не искал не само да вижда, но и да чува името на Ники Шванца, макар че винаги е бил в приятелски отношения с Мая Илиева. Отдавна бил простил на Маги Ангелова за прегрешението, още повече, че тя вече е омъжена за друг и има дете. Но това, което му причини Шванца, Дългия никога няма да забрави и прости.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар