Щастливата и богата госпожа Мария Гущерова сама си изкопа гроба!

Край! Идиличният брак на Мария и Християн Гущеров е на път да се разпадне скоропостижно, а царството на "принцесата" да рухне под малките й краченца, след като нейният "Мечо" разбра, че тя го прави на глупак. Това разкриха близки до клана Гущерови, а скандалът в "рая" наистина е голям.

Кроткият и благ Християн Гущеров от няколко дни държи Мария в абсолютна немилост и след чутовните крясъци, не й е обелил и дума. Причината е наистина наглата постъпка на певицата, която не стига, че харчела парите на съпруга си по чужди хора, ами имала и куража да се похвали там, където не трябва.

[caption id="attachment_339187" align="alignright" width="300"]Мария Мария сама падна в капана, предназначен за Гущеров[/caption]

Оказа се, че Мария Гущерова почти разорила половинката си, който от месеци плащал тлъсти суми за верния й приятел Азис. Откакто Мария и Азис се сдушиха, Костинбродският славей стотинка не давал за клиповете им или за обилното си плющене във фамилния ресторант "Реджина".

"Азис удари кьоравото. С Мария се правят на големи дружки, но всъщност това не е така. Всеки има полза от другия, защото покрай Азис, Мара отново мина в челните редици на бранша, а той пък буквално забогатя от Християн. Ще кажеш, че Хриси е женен за него - от месеци му дава да яде на корем в ресторанта, без да плаща, а на всичко отгоре, покрива всички разходи по клиповете му с Мария", разкриват близки до семейство Гущерови.

От началото Християн Гущеров нямал нищо против да помага не само на половинката си, но и на Василчо. Бързо обаче му омръзнало и повдигнал въпроса пред Мара, която с няколко хватки в леглото, успяла да му замаже очите за още известно време.

Адът настъпил, когато Гущеров чул от сигурни хора как собствената му съпруга успокоява Азис с думите: "Не се притеснявай, Хриси ще плати. Знаеш, че винаги го прави". Точно това преобърнало представата му за Мария на 180 градуса и го накарало да я погледне с други очи, въпреки последвалите от нея обяснения и извинения.

Тепърва ще видим как ще се развият събитията и дали сагата на Мария и Гущеров няма да се превърне в драма с елементи на трилър.