Ани Салич беснеела срещу Виктория Петрова

Али Салич изобщо не долюбвала палавата си колежка. Тя изпадала в душевна криза, че красавицата, която води вечерните новини по Би Ти Ви изглеждала много по-добре от нея. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия се тормозила и  заради това, че когато Вики се появявала на екран рейтинга на медията скачал и спецовете отчитали повече зрителски интерес. Високата гледаемост не била прецедент, а се случвала всяка вечер между 19 и 20 часа, когато Виктория Петрова четяла местните и световни новини от синия екран, пише HotArena!

Затова Ани Салич решила поне малко да се доближи до нейния стайлинг и започнала отсега да работи върху визия, както и да се помъчи да стопи излишните си килограми. Тя твърдо се зарекла до началото на лятото да изглежда повече от перфектно и да стопи извае кръшна снага, като се осбободи от килограмите, които натрупала през зимните месеци.

[caption id="attachment_339195" align="alignright" width="300"]Ани Салич ревнува от Виктория Петрова Ани Салич ревнува от Виктория Петрова[/caption]

Колегите й първи забелязали, че Ани вече идва на работа с по-тъмна кожа и веднага заподозрели, че телевизионерката вече е тръгнала по солариуми. Тоав била и запазена марка за Вики, която обичала да се появява загадъчно мургава с искрящо сините си очи на лицето. Ани започнала да си пуска и по-дълга коса, което изобщо не било почерк в нейната визия. Дали с екстеншъните или по естествен път, но Ани била твърдо решена да има доста дълги коси, за да доближи колкото е възможно повече до образа на конкурентката си.

Не само колегите, но и  бдителни зрители установили, че и Ани Салич трайно я е подгонила суетата.Ани Салич ревнувала съпруга си от синеоката си колежка, след последната й връзка, преди да стане гадже на министър Кралев. Единственото успокоение за Ани относно екранната половинка на Юксел Кадриев било, че мъжа й БРанко вече не работи в същата медия и няма как да стане заварката, срещайки се по коридорите на телевизията.