Класация отпреди 30 години накара Лили Иванова да се чувства унизена!

Интересна класация на покойния вече Иво Божков внесе смут сред светските среди на нашите естрадни певици. Шоуменът е направил класация преди около 30 години, която така й не е видяла бял свят - до наши дни. Вестник "Шоу" е получил класацията от анонимен източник и в нея били подредени българските певици по размер на тяхната гръд.

На върха Божков е поставил Катя от "Ритон", която е известна и до днес с уникалните си форми, на които обаче се радва толкова години само един мъж - дуетният й партньор Здравко. Лили Иванова е посочена на втората позиция, което обаче хич не се е харесало на примата.

[caption id="attachment_339192" align="alignright" width="300"]Лили Иванова и Катя от "Ритон" са едни от най-красивите българки на миналия век, който красят сцената и до днес Лили Иванова и Катя от "Ритон" са едни от най-красивите българки на миналия век, които красят сцената и до днес[/caption]

Изпълнителката на "Ветрове" е побесняла от необективността на класацията, защото трябвало да се вземат предвид природните дадености, а не моментните. Тъй като през 70-те години Лили е намалила своята гръд чрез операция, тя се е оказала след Катя от "Ритон" по този показател. Примата била убедена, че преди това я е биела отвсякъде по размер, научи Kliuki.bg.

"Истина е, че Лили Иванова намали гръдта си преди около 40 години, защото й пречеше на подвижността на сцената. Реши, че трябва да бъде по-пъргава и гъвкава, а пищният й външен вид определено не беше за тази задача." - споделя фен на певицата от онова време.

Така победата на Катя от "Ритон" е помрачена, защото ако приемем, че жените трябва да се сравняват само с настоящия си вид, то тогава трябва да оценяваме и силикона им, което обезсмисля до голяма степен цялата класация.

Що се отнася до Лили Иванова, тя винаги е била изключително докачлива относно всичко свързано с нея. Великата певица има претенции не само за уникалността на своето творчество, но и за перфектна визия. Дали надминава тази на Катя от "Ритон", всеки сам да прецени за себе си!