Неочаквано: Асен Блатечки си взе Борил! (пребори Диляна – неподозирани разкрития)

Неочаквано: Асен Блатечки си взе Борил! (пребори Диляна – неподозирани разкрития)
5 (100%) 5 votes

Асен Блатечки най-после успя и взе бебето Борил при себе си!

Сагата между Диляна Попова и Асен Блатечки се точи вече повече от година като отношенията им през последните месеци бяха просто нетърпими. Всички знаят, че Асен Блатечки не издържа дълго под един покрив с любовницата и майката на малкия си син Борил, и се върна при съпругата си Катерина Горанова.

Диляна Попова пък изпадна в поредица от нервни кризи като не пропускаше удобен момент да пили на главата на Асен и да му вдига неистови скандали от ревност. Като видя, че по този начин номерът й няма да мине, манекенката предприе драстичен ход – тя забрани на Асен Блатечки да се вижда със сина си, който по думите й, бил зарязан от него.

Асен Блатечки

Асен Блатечки вече спокойно вижда сина си и го води в своя дом

Днес обаче нещата претърпяха коренен обрат, а Асен Блатечки си взе Борил. След заплахата, че ще я подведе под съдебна отговорност и няма да дава и лев повече ако не вижда детето си, Асен Блатечки успя да вразуми Диляна Попова и да си върне сина.

Нещо повече – той дори на няколко пъти го взимал и го водел в дома си при любимата Катерина Горанова, която полагала невероятни грижи за малкия сладур. На Диляна, разбира се, това изобщо не се нравело, но в момента тя е с вързани ръце.

„Откъде накъде един баща да не може да бъде с детето си само, защото не обича майка му и не живее с нея?! Асен има право да бъде със сина си и Борил да расте пред очите му. Доскоро Диляна не му даваше да вижда бебето, камо ли да го извежда навън. А, когато случайно чат-пат му позволяваше да го изведе на разходка, нейната майка трябваше да е неотлъчно до Асен и да го дебне като Цербер какво прави. Уж не можел да се справи с памперсите и храненето – дрън-дрън, чиста женска злоба и ревност си беше това“, разказват близки до Асен Блатечки.

Сега не само Асен, но и дъщеря му Катя са изключително щастливи, че имат редовен и истински контакт с малкия Борил, а скандалите с Диляна са останали на заден план – поне засега.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар