Пропукване: Виж какво сервира Яна на Петко Димитров! (първият сериозен разрив в семейството им)

Пропукване: Виж какво сервира Яна на Петко Димитров! (първият сериозен разрив в семейството им)
5 (100%) 1 vote

Петко Димитров бесен на младата си съпруга Яна Акимова – Димитрова!

Звездното семейство на Петко Димитров и Яна Акимова, по настоящем Яна Димитрова, преживява първия си сериозен разрив. Целувките и любовта, демонстрирани така щедро от тях след раждането на сина им Доменик, към днешна дата са заменени от сърдити погледи и хапливи реплики. Това разкриха приятели на клубния бизнесмен.

Всичко тръгнало от момента, в който Петко Димитров казал на Яна, че трябва да замине спешно по работа в Китай. Припомняме, че заради бизнес пътуването си, той дори отложи участието си в шоуто „И аз го мога“ и беше заместен от сървайвъра Ники Мартинов.

Петко Димитров

Петко Димитров наистина бесен на задушаващата го от доста време Яна

За изненада на Петко обаче, Яна Димитрова моментално отсякла, че няма да стои сама вкъщи и настояла да замине със съпруга си. А бебето, разбира се, отново било натирено на бабите. „За първи път виждаме Петко наистина ядосан на Яна. Нямаше никакъв смисъл тя да заминава с него за Китай, защото на практика работата си беше само негова. Той очакваше тя да остане с Доменик, както е нормално. Жена му обаче хич не е лек характер – подлуди го“, разказват близки до Петко Димитров.

В крайна сметка танцьорката успяла да си уреди среща с няколко известни свои колеги в Китай и направила всичко, само и само да се метне на самолета с мъжа си. „Не е хубава тази работа. Яна от известно време буквално задушава Петко с ревността си и постоянната си мнителност към другите жени. Сякаш той чака само да й види гърба и да хукне. Петко е улегнал мъж, намери я и създаде семейство. Но ако този постоянен контрол и тормоз от нейна страна продължават, накрая наистина ще й тегли „благословиите“ и ще си намери друга“, убедени са източниците.

По време на престоя си в Китай, Петко Димитров през повечето време го играел сърдит на Яна, защото искал да й покаже, че ролята й на властната съпруга не му се нрави. За разлика от Яна Димитрова, бившата му сериозна половинка Мария Игнатова била коренно различна.

„Между Мария и Яна не може да има никакво сравнение. С Мимито Петко беше далеч по-свободен и щастлив, отколкото е сега. Но уви – всеки със съдбата си“, клатят глави аверите му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар