Най-доброто момче от двойките в "Женени от пръв поглед" - Атанас Хаджийски, преживя най-голямата болка!

ТВ форматът "Женени от пръв поглед" май ще донесе повече вреда, отколкото щастие на своите участници. Двойките Светлана и Стефан, Гери и Георги, и Антония и Атанас изживяха своите няколко "звездни" мига по време на запознанството, сватбите и медения месец, които обаче бързо се изпариха. А на тяхно място настъпиха ядовете.

След като за всички вече стана ясно, че Светлана и Стефан, както и Гери и Георги не смогнаха да се спогодят и да останат заедно, надеждата бе единствено в най-естествената и непринудена двойка - тази на Антония Първанова и Атанас Хаджийски. Двамата се харесаха искрено от пръв поглед, моментално изконсумираха брака си и дори първоначалното им съжителство в дома на Тони бе очарователно.

[caption id="attachment_339224" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" не донесе мечтаното щастие на нито една от двойките[/caption]

Казваме "първоначалното", защото се оказа, че най-доброто момче във формата - Атанас Хаджийски, бе застигнато от най-голямата болка. Причина за нещастието на Наско е неговата "съпруга по съдба" Антония Първанова. В началото на връзката им Тони изглеждаше очарована от доброто сърце и всеотдайността на половинката си, но нещата претърпяха скоростен обрат.

Към момента Антония и Атанас вече не живеят заедно, а той бе принуден да си тръгне от дома й с разбито сърце. Това разкриха близки до момчето, чиито свят буквално се срина пред очите му.

Атанас Хаджийски си тръгнал от жилището на съпругата си и се върнал обратно в студентското си общежитие след все по-ожесточените скандали и натяквания на любимата си. През последните няколко седмици отношенията им се нажежели до червено, а Тони станала просто нетърпима.

"Наско не издържа. Той и в интервюто по Нова телевизия си призна, че Антония много му крещи, но след това стана непоносимо за него. Каквото и да правеше, както и да се държеше, все не можеше да й угоди. Тя постоянно намираше за какво да се заяде с него, а накрая му изръси, че трябва да си намери по-доходоносна работа, за да помага финансово в издръжката на къщата и семейството й", разказват близки на Атанас Хаджийски.

Последвал зверски скандал, а в яростта си Антония му заявила да си хваща пътя. Това съсипало Наско така, както нищо друго досега. "Този човек не е като другите в "Женени от пръв поглед", той е различен. Наско е нямал семейство и сега Антония беше семейството, за което винаги е мечтал. Толкова нещастен и обезверен никога не сме го виждали, сякаш светът му се срина наистина. Дано да успеят да се помирят и да се вземат отново, иначе ще се мъчи дълго", твърдят приятелите му.