Ето кой е новият на Десислава!

Ето кой е новият на Десислава!
5 (100%) 3 votes

Десислава има нов мъж до себе си

Чалга фурията Десислава има нова тръпка около себе си. Миньончето, което наскоро се върна под сигурното крило на музикалния гигант „Пайнер” вече се е обзавело с нов мъж и е натрило носа на старата си тръпка. Любовникът на Деси е бизнесмен, чиито интереси са в областта на строителното предприемачество. Той имал няколко хотела в Банско, Пампорово и край морето, и отдавна бил хвърлил око на блондинката, върви все по-упорития слух из гилдията, пише hotarena.net.

Гласовитката се запознала с него в елитна софийска дискотека покрай едно свое участие. Баровецът първи направил крачката, като й признал, че отдавна й имал мерак, но тогава още била заета, разказала за свалката певицата на своите колежки. Мъжът изпитвал респект и от огромните мускули на ММА боеца на Десислава и затова наблюдавал от разстояние с надеждата някой ден да се запознае с нея. И момента наистина настъпил.

Десислава и Зарко вече са история

Десислава и Зарко вече са история

Мистериозният мъж до Десислава неотлъчно я придружавал, за да си направи прическа или маникюр. Бдителни папараци обаче уловили унилата и повехнала физиономия на певицата, когато кръстосвала софийските улици. На нея вече тотално не й пукало, че се движи размъкната и нехайно облечена, въпреки че се водила публична личност. От километри си личало, че звездата на „Пайнер” страда по гаджето си Светлозар Савов-Зарко и все още не успява да скрие тази мъка, разбра и Kluiki.bg. Тъгата не успявал да изтрие и новия мъж до нея.

Дори продължавала да лансира версията, че със Зарко са още заедно и не искала да покаже богаташа до себе си. Припомняме, че двамата с ММА боеца бяха заедно няколко години, но идилията свърши. Защото Десислава му поставила ултиматум да станат законно семейство и да си родят наследници, но младока не бил готов за решителната крачка. Родителите също не искали снаха им да е по-възрастна и да е по професия поп фолк изпълнителка. Десислава обаче боледувала от разлъката си с русенския левент. Дори и глезотиите на мистериозния романтик до нея не успявали да я разсеят на сто процента, твърдят близки до певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар