Десислава има нов мъж до себе си

Чалга фурията Десислава има нова тръпка около себе си. Миньончето, което наскоро се върна под сигурното крило на музикалния гигант „Пайнер” вече се е обзавело с нов мъж и е натрило носа на старата си тръпка. Любовникът на Деси е бизнесмен, чиито интереси са в областта на строителното предприемачество. Той имал няколко хотела в Банско, Пампорово и край морето, и отдавна бил хвърлил око на блондинката, върви все по-упорития слух из гилдията, пише hotarena.net.

Гласовитката се запознала с него в елитна софийска дискотека покрай едно свое участие. Баровецът първи направил крачката, като й признал, че отдавна й имал мерак, но тогава още била заета, разказала за свалката певицата на своите колежки. Мъжът изпитвал респект и от огромните мускули на ММА боеца на Десислава и затова наблюдавал от разстояние с надеждата някой ден да се запознае с нея. И момента наистина настъпил.

[caption id="attachment_339233" align="alignright" width="300"]Десислава и Зарко вече са история Десислава и Зарко вече са история[/caption]

Мистериозният мъж до Десислава неотлъчно я придружавал, за да си направи прическа или маникюр. Бдителни папараци обаче уловили унилата и повехнала физиономия на певицата, когато кръстосвала софийските улици. На нея вече тотално не й пукало, че се движи размъкната и нехайно облечена, въпреки че се водила публична личност. От километри си личало, че звездата на „Пайнер” страда по гаджето си Светлозар Савов-Зарко и все още не успява да скрие тази мъка, разбра и Kluiki.bg. Тъгата не успявал да изтрие и новия мъж до нея.

Дори продължавала да лансира версията, че със Зарко са още заедно и не искала да покаже богаташа до себе си. Припомняме, че двамата с ММА боеца бяха заедно няколко години, но идилията свърши. Защото Десислава му поставила ултиматум да станат законно семейство и да си родят наследници, но младока не бил готов за решителната крачка. Родителите също не искали снаха им да е по-възрастна и да е по професия поп фолк изпълнителка. Десислава обаче боледувала от разлъката си с русенския левент. Дори и глезотиите на мистериозния романтик до нея не успявали да я разсеят на сто процента, твърдят близки до певицата.