Бившият съпруг на Мария - Митко Андонов отново напомни за себе си!

Бившият благоверен на Мария, по настоящем госпожа Гущерова, Митко Андонов отново напомни за себе си на жената, която сам определя като най-голямата грешка в живота си. Хотелиерът, от години щастливо женен за красивата Никол Андонова, скъса от подигравки Мария Гущерова.

А поводът бе по-добър от очакванията му - решението на Мара Отварачката да се захване с писане на литература. Да, такова умопомрачително желание изяви Мария Гущерова, която смята да се пробва като писателка на чиклит романи от типа на "50 нюанса сиво" или истории подобни на тази на Кари Брадшоу.

[caption id="attachment_339231" align="alignright" width="300"]Мария "Писателката" Мария Гущерова стана обект на подигравка за бившия си съпруг[/caption]

Още преди настоящият съпруг на Мария - Християн Гущеров да има време да осмисли заявеното от нея и да успее да я разубеди, вестта стигна до ушите на таткото на Марая. Който се смял със сълзи в продължение на десет минути, без да спре. Това разкриха познати на хотелиера Димитър Андонов.

"Писателка ли?! Че Мария адресната си регистрация пише с усилие. Тази жена или е откачила тотално, или наистина си е повярвала. Каква писателка е тя, бе?! Това да не е като да се наджофриш и да си врътнеш задницата в чалга бара?!", през смях коментирал Митко Андонов пред свои познати в елитно столично заведение.

"Хората бяха седнали на обяд, но на човека едва не му приседна залъка като чу клюката за Мария. Въпреки че какво му дреме за резила й, нека Християн Гущеров да й бере срама", бъзикат се зевзеци, станали свидетели на неистовия кикот на Димитър Андонов.

Разбира се, надали Мария Гущерова би обърнала внимание на мнението на бившия си съпруг, още повече ако нейният "Мечо" прояви наченки на моментно умопомрачение и реши да я подкрепи в бъдещата излагация. След като "новината" бе оповестена от Мария обаче, сигурно на десетки писатели им е минала мисълта за самоубийство или още по-добре убийство, коментират по форумите в нета.

А може би в предстоящия си бестселър Мара Отварачката ще сподели надълго и нашироко своите интимни приключения със "звяра мечок"?!...