Филип Аврамов и Милена Спиридонова винаги са били пример за стабилно семейство, но нещо се обърка!

Чаровният актьор Филип Аврамов, който е един от безспорните любимци на публиката в шоуто "Като две капки вода", се срина от ужас, след като съпругата му Милена Спиридонова го изгони от дома им, без да й мигне окото. Двамата винаги са били пример за здраво и стабилно семейство, затова настоящият скандал шокира близките им. Това разкриха колеги и приятели на Фицата.

Красивата жена на Филип Аврамов - актрисата Милена Спиридонова се слави със силния си характер и непокорство. Затова в мига, в който разбрала за забежката на благоверния си с начинаеща астриса от театъра, изпаднала в бяс. Гневът на Милена бил толкова неконтролируем, че не дала на Филип Аврамов да обели и дума в своя защита - стегнала му два куфара и ги запокитила пред вратата.

[caption id="attachment_339247" align="alignright" width="300"]Филип Аврамов Филип Аврамов като попарен от реакцията на съпругата си Милена[/caption]

"Филип мило и драго дава за семейството си. Той обожава Милена. Но все пак е мъж и не е безгрешен. С онази жена нямат нищо повече от мимолетен флирт и целувки в едно заведение до театъра. Дори не са спали заедно. Но, разбира се, "услужливите" клюкари веднага снесоха новината на Милена и кой знае как са представили нещата, та сега тя не ще да го види", разказват приятели на Филип Аврамов.

В момента Фицата си бил наел стая в хотел, където да остане, докато благоверната му Милена Аврамова се успокои и двамата да могат да поговорят и да се разберат. Ако се съдило по ината на хубавата му съпруга обаче, Филип може да прекара и месец в хотела, вещаят запознати.

От екипа на "Като две капки вода" веднага научили за неволите на един от най-добрите си участници, което ги притеснило да не би личните драми и неразбории в семейството да повлияят негативно на Аврамов за предстоящите лайфове в шоуто.

Дългогодишни авери на актьора обаче са убедени, че Филип Аврамов и Милена са толкова свързани един с друг и толкова силно се обичат, че няма начин да не успеят да се справят с това недоразумение и в крайна сметка отново да се съберат като семейството, което винаги са били.