Лили Иванова внесе поредната доза смут сред фенове и близки

Най-великата певица на родната сцена ще работи навръх рождения си ден. Лили Иванова е решила да отпразнува своя празник номер 76 в столичен клуб, където да изпълнява любимите песни на един куп поколения. Примата обаче няма да се трогне от специалността на този ден и ще пусне билетите на доста скъпа цена. Само за една нощ се очаква певицата да се сдобие с цели 80 бона в повече, пише ПИК, позовавайки се на "Ретро".

[caption id="attachment_339250" align="alignright" width="300"]Лили Иванова минала границата с искането на пари на рождения си ден Лили Иванова минала границата с искането на пари на рождения си ден[/caption]

"Това вече минава границата. Не може да печелиш пари на собствения си празник. Лили винаги може да напълни залата, но в случая знае, че ще има още по-голяма посещаемост заради рождения й ден. Алчността й вече придобива неочаквани размери." - възмущава се един от феновете на примата.

[caption id="attachment_339251" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов принудил Лили Иванова да работи на своя личен празник? Слави Трифонов принудил Лили Иванова да работи на своя личен празник?[/caption]

Вече обаче се въртят различни спекулации за решението на Лили Иванова да работи точно на 24 април - рождената й дата. Говори се, че така тя искала да изтласка вниманието от Слави Трифонов, който е запланувал голям концерт за следващия ден. Това обаче трудно може да стане, защото билетите за Слави и "Ку-ку бенд" вече били разпродадени и бройката на присъстващите уж е сигурна, поне така твърди Дългия.

Все пак даже феновете на Лили Иванова този път не са доволни от нея, понеже вместо да почерпи, певицата иска огромни суми за билети. Приятелите й също били потресени, тъй като те мислели, че тя ще ги изведе на вечеря и ще отбележат по-лично този ден, научи Kliuki.bg.

"Нещо става, Лили Иванова никога не е приемала участия на тази дата. Нещо я е накарало да обърне принципите си, но какво ли?! - чуди се почитател на изпълнителката на "Детелини".