Глория е съсипана заради щерка си Симона Загорова, не може да я гледа в това състояние!

Примата на поп фолка Глория рухна от притеснение и тревога за единствената си дъщеря Симона Загорова, която от известно време насам не е на себе си. Състоянието й e все по-плашещо за изпълнителката, която винаги е заявявала, че Симона е целият й живот.

Оказа се обаче, че момичето е потънало в скръб и жестока депресия заради биологичния си баща Илия Загоров, който наскоро им съобщил новината, че ще вдига сватба. Бившият на Глория е предложил брак и вече приготвя тържеството, за да се врече във вярност на дългогодишната си приятелка Славка.

[caption id="attachment_339267" align="alignright" width="300"]Глория Симона Загорова страшно притесни Глория със състоянието си[/caption]

Въпреки че е вече 18-годишна и отдавна е преминала фазата на детството, Симона Загорова реагирала на новината така, сякаш някой е починал. Тя първоначално избухнала в неудържим гняв срещу Славка, но като видяла, че татко й няма да се съобрази с желанията й, отишла в другата крайност - не спирала да плаче и дори спряла да се храни от мъка.

"Ако сложи в устата си по няколко залъка на ден, това пак е много. Глория си скъси живота с това момиче и то само за дни. Не знаем какво се случва със Симона, но хората не могат да я познаят. Вярно е, че тя цял живот мечтаеше родителите й да се съберат, но вече е голяма и трябва да е наясно, че това няма как да се случи", разкриват близки до семейството на Глория и Симона.

В болката и нещастието си, за каквито Симона приема предстоящите планове на баща си, тя упорито отказвала да разговаря с него и се зарекла, че нито ще отиде на сватбата му, нито ще се види с него, ако той наистина се ожени за Славка.

"Славка е свястна жена и се отнася изклюбително добре със Симона. Глория също никога е нямала проблеми с нея и с Илия. Затова сега тя самата е страшно притеснена за психиката на дъщеря си и дори отказва ангажименти. Подобни реакции от голямо момиче не са нормални", тревожат се и познатите на поп фолк дивата.