Аня Пенчева даде поредното си откровено интервю, в което разкри диетата си за читателките!

Една от най-красивите български актриси Аня Пенчева даде откровено интервю, в което шокира всички с признанието, че само до преди месец и половина буквално не е можела да се понася и да се гледа в огледалото. Бившата съпруга на Сашо Диков била напълняла с нетипичните за нея 10-11 килограма през зимата и се наложило да смени почти изцяло гардероба си.

"Не е нужно да споменавам, че преди два месеца ходех основно с широки дрехи, които да прикриват тялото ми, защото не се харесвах. Общо взето винаги съм поддържала нормално тегло, но с годините и начина на живот, жената пълнее все по-лесно и бързо. Затова съм страшно щастлива с десетте килограма, които успях да сваля за малко повече от месец", сподели Аня Пенчева и се съгласи да разкрие начина си на хранене за своите почитателки.

[caption id="attachment_339271" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Аня Пенчева се кълне в силата на разделното хранене[/caption]

Оказа се, че основна роля в диетата й имат билките. Аня Пенчева започнала да пие много чай, разбира се, без подсладители, като дори заменяла едното от основните си хранения с него. Често пъти вечер, вместо да се храни, тя си прави около литър чай, който изпива за около 2 часа и го съчетава единствено с ябълка, малко сушени плодове или няколко цитруса.

По отношение на менюто й, тя се кълне, че не познава по-ефикасно и гарантирано отслабване от разделното хранене, което е и изключително здравословно за организма.

"Свикнах да разделям храните и вярвайте, това изобщо не е трудно или неприятно. Към днешна дата вече сама не изпитвам нужда и не искам да погледна мусака, пиле с картофи или други подобни ястия. Идеалната храна за мен е салата с месо, или салата с риба, яйца. Ако искате да свалите бързо първите си килограми обаче, поне за известно време изцяло забравете за месото", съветва Аня Пенчева.

Самата тя не се докосвала до мръвка по време на великденските пости и още тогава, въпреки че хапвала млечни продукти, успяла видимо да намали талията и обиколките си. Днес вече си позволява по малко месо, но само пилешко или пуешко филе. Всичко останало са предимно зеленчуци, плодове и морски дарове.