След години мъка: Вихра Петрова хвърли бомбата със сензационна новина! (неочаквани разкрития)

След години мъка: Вихра Петрова хвърли бомбата със сензационна новина! (неочаквани разкрития)
3.7 (74.29%) 7 votes

Вихра Петрова най-сетне бе погалена от съдбата и получи щастието, за което мечтаеше!

Невероятно, приказно чудо се случи на Вихра Петрова – бившата съпруга на продуцента Иван Христов, която години наред живя в истински ад. Припомняме, че преди около 4 години Вихра и Иван преживяха скандален и бурен развод, заради изневярата му с Ирина Тенчева. Наскоро двамата се сдобиха и с първото си общо дете – малкия бебок Самуил.

Вихра Петрова понесе изключително тежко предателството и измяната на мъжа, когото обичаше, а след него така и не успя да се довери на никого. През тези 3-4 години тя живееше сама с дъщеричката си Ава и бе длъжна да се грижи за всичко, без помощта и рамото на мъж до себе си.

Е, най-сетне късметът се усмихна и на Вихра Петрова, която хвърли истинска бомба с вестта, която съобщи. А именно, че е полудяла от любов и убедена, че е срещнала истинския човек за себе си. Това разкриха близки до бившата „отчаяна съпруга“ като поясниха, че връзката на Вихра и любимия й датира от близо два месеца.

Вихра Петрова

Най-после – съдбата и щастието се усмихнаха и на чаровната Вихра Петрова

До момента обаче тя не се решила да каже на никого, за да не се развали „магията“, а и за да се увери, че това не е поредното й заблуждение. „Щастлива съм. Толкова, че мога да полетя. Струвало си е да чакам, щом дочаках него“, сияела Вихра Петрова пред близките си, които искрено се радват за нея.

Половинката на Вихра Петрова се казва Александър и се занимава с бизнес, голяма част от който е ситуирана в чужбина. Двамата се срещнали не у нас, а в любимия на Вихра Лондон, което за пореден път затвърдило вярата й, че този град е магичен за нея.

Александър е с няколко години по-голям от Вихра и има супер луксозен апартамент в центъра на столицата. Повечето от времето обаче прекарвал в Лондон, за да движи нещата си. Двамата с Вихра се познали сякаш от пръв поглед, а връзката им се развила толкова бързо, че тя вече го запознала с малката Ава, която го харесала веднага.

„Като спечели детето, спечели и мен завинаги. А и добре е, че се харесват, защото кой знае… Ава толкова иска сестричка“, смигвала тайнствено Вихра Петрова. А дали наистина ще се реши на такава крачка, предстои да научим с времето.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “След години мъка: Вихра Петрова хвърли бомбата със сензационна новина! (неочаквани разкрития)”

 1. Валери Станков

  апр. 17. 2015

  В кинтите е истината брате ! Туй то !

 2. Сисо

  апр. 18. 2015

  Ох милата!Ирина роди и тя веднага се влюби ,и даже планове за сестрички прави,толкова си личи ,че иска да е отгоре,но само буди съжаление

 3. ani

  апр. 18. 2015

  Bixra mnogo se radvam za tebe. Otdavna trqbvashe da zabravish Iban da si jivee s onova nastapano kote

Добавете коментар