Вихра Петрова най-сетне бе погалена от съдбата и получи щастието, за което мечтаеше!

Невероятно, приказно чудо се случи на Вихра Петрова - бившата съпруга на продуцента Иван Христов, която години наред живя в истински ад. Припомняме, че преди около 4 години Вихра и Иван преживяха скандален и бурен развод, заради изневярата му с Ирина Тенчева. Наскоро двамата се сдобиха и с първото си общо дете - малкия бебок Самуил.

Вихра Петрова понесе изключително тежко предателството и измяната на мъжа, когото обичаше, а след него така и не успя да се довери на никого. През тези 3-4 години тя живееше сама с дъщеричката си Ава и бе длъжна да се грижи за всичко, без помощта и рамото на мъж до себе си.

Е, най-сетне късметът се усмихна и на Вихра Петрова, която хвърли истинска бомба с вестта, която съобщи. А именно, че е полудяла от любов и убедена, че е срещнала истинския човек за себе си. Това разкриха близки до бившата "отчаяна съпруга" като поясниха, че връзката на Вихра и любимия й датира от близо два месеца.

[caption id="attachment_339275" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Най-после - съдбата и щастието се усмихнаха и на чаровната Вихра Петрова[/caption]

До момента обаче тя не се решила да каже на никого, за да не се развали "магията", а и за да се увери, че това не е поредното й заблуждение. "Щастлива съм. Толкова, че мога да полетя. Струвало си е да чакам, щом дочаках него", сияела Вихра Петрова пред близките си, които искрено се радват за нея.

Половинката на Вихра Петрова се казва Александър и се занимава с бизнес, голяма част от който е ситуирана в чужбина. Двамата се срещнали не у нас, а в любимия на Вихра Лондон, което за пореден път затвърдило вярата й, че този град е магичен за нея.

Александър е с няколко години по-голям от Вихра и има супер луксозен апартамент в центъра на столицата. Повечето от времето обаче прекарвал в Лондон, за да движи нещата си. Двамата с Вихра се познали сякаш от пръв поглед, а връзката им се развила толкова бързо, че тя вече го запознала с малката Ава, която го харесала веднага.

"Като спечели детето, спечели и мен завинаги. А и добре е, че се харесват, защото кой знае... Ава толкова иска сестричка", смигвала тайнствено Вихра Петрова. А дали наистина ще се реши на такава крачка, предстои да научим с времето.