Новото риалити „Фермата” стартира тази есен по Би Ти Ви

„Фермата” ще върне участниците сто години назад, когато всичко се е приготвяло без удобствата на съвременната цивилизация. Андрей Арнаудов и Иван Христов се похвалиха в студиото на Би Ти Ви, че новото шоу досега е привлякло над петстотин кандидати за екстремни изпитания. В него „фермерите” ще забравят що е то паста, четка за зъби, самобръсначка, хладилник, ел. уреди. Във "Фермата" ще ринат тор, ще доят крави, ще пасат животни и ще се хранят с това, което сами си произведат на полето или в градината, пише Пик.

Въпреки че двамата още не са стартирали същинска пиар кампания, мераклиите да живеят извън цивилизацията не са малко. Сред най-атрактивните желаещи били пехотинец от Френския легион и майка на пет деца. В списъка имало и цяло семейство, както и хора с атрактивни професии като мениджъри и предприемачи. Интерес проявявали едри животновъди и земеделски производители. Спрягали се и имената на тиражирани хайлайф личности, но засега оставали в тайна.

[caption id="attachment_339280" align="alignright" width="300"]"Фермата" стартира с Иван и Андрей "Фермата" стартира с Иван и Андрей[/caption]

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян се изгаври с Иван и го попита дали и Ирина Тенчева ще се запише за участие? Опосумът подмина въпроса с гробно мълчание. Припомняме, че наскоро телевизионната водеща роди на син на продуцента, а от предишния си брак блондинката има още две деца, научи и Kluiki.bg.

Продуцентите обаче в този формат ще се изявяват като водещи.Те стартираха галаволомната си кариера именно в Би Ти Ви, но също обиколиха куп медии, като конкурентната Нова телевизия и ТВ7.

Екранните партньори разгадаха защо интереса към „Фермата” е голям. Понеже кандидатите искали да избягат от цивилизацията, да се върнат към селските си корени и природосъобразния начин на живот на село, обясниха Иван и Андрей. Съблазнителна е и наградата от сто бона, която ще грабне победителя. „Фермата” за първи път се появява у нас, но в чужбина се върти вече от доста години.