Николета Лозанова в шок и ужас: Моника Валериева я победи

Николета Лозанова в шок и ужас: Моника Валериева я победи
5 (100%) 2 votes

Николета Лозанова продължава да понася удар след удар

Развод, куп слухове за „подвизите“ й с чужди мъже и още много проблеми застигнаха Николета Лозанова. Един от най-неприятните за нея обаче се оказа годишната класация на Playboy, в която Моника Валериева я побеждава. Манекенката е девета, докато Ни Ло е на десета позиция. Въпреки че само едно място ги дели, Ники е останала бясна.

„Как е възможно да съм след Моника, по която всичко е изкуствено. Как се правят тези класации, аз съм потресена. Разбирам добре победата на Бориса Тютюнджиева, заслужава я. Но да ме слагат чак десета…“ – беснеела Николета Лозанова пред близките си.

Николета Лозанова е бясна заради позицията си след Моника Валериева

Николета Лозанова е бясна заради позицията си след Моника Валериева

Както стана ясно, Бориса е номер едно според българския вариант на списанието. Среброто и бронзът са съответно за Славена Вътова и Виктория Ананиева. От фолк дивите в класацията, която е съставена от 100 хубавици, присъстват само три – Алисия, Лияна и Андреа.

Тя победи Николета Лозанова

Тя победи Николета Лозанова

Kliuki.bg припомня, че ненависта на Николета Лозанова към Моника Валериева започна още преди 2 години, когато Валери Божинов измени на жена си с втората. Ники го понесла много тежко, вещаят слуховете, заради което и тя е почнала да изневерява на футболиста. Днес двойката е разделена окончателно и вече попълва документи за развод.

„Бяха щастливи, когато не си изневеряваха. Но при такъв тип хора е много трудно да бъдеш верен, защото и двамата са красиви и ги преследват страшно много мъже и жени. Дано поне Никол свикне с новата ситуация да вижда по-рядко баща си. Знаем, че и без това живееха в различни държави, но той често се връщаше да ги вижда, докато сега може да стане същото като с Валерко, който вижда татко си веднъж на месеца, и то в най-добрия случай.“ – коментират познатите на Николета и Валери.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Николета Лозанова в шок и ужас: Моника Валериева я победи”

 1. k.po

  апр. 19. 2015

  БРАВО НА МОНИКА ДУПНИЧАНКА Е ВСЕ ПАК.ОТ ДОБРО СЕМЕЙСТВО .НЕ Е ЦИГАНКА КАТО МИНЕТА ЛОЗАНОВА.

 2. Милена

  апр. 19. 2015

  Омръзна ни да четем за този все още не започнал развод. Толкова ли е трудно? Замирисва на PR отново.

 3. Кристина

  мар. 04. 2016

  Тя моника и николета са целите изкуствени с пластични операции. Толкова са грозни. Чак ми се повръща. Валери как ги пипа в леглото. Да вземат да йм направят пластика и на мозъкът. Нямат акъл разсъдък. Те са леки жени. Развали ли са бракове семейства. Николета как няма да има гъбички. Валери е ритнитопковец на леки жени но не на игрището. Направи децата си за смях. Валерко сега започва училище. Как ли ще се смеят заради бащата божинов.

Добавете коментар