Николета Лозанова продължава да понася удар след удар

Развод, куп слухове за "подвизите" й с чужди мъже и още много проблеми застигнаха Николета Лозанова. Един от най-неприятните за нея обаче се оказа годишната класация на Playboy, в която Моника Валериева я побеждава. Манекенката е девета, докато Ни Ло е на десета позиция. Въпреки че само едно място ги дели, Ники е останала бясна.

"Как е възможно да съм след Моника, по която всичко е изкуствено. Как се правят тези класации, аз съм потресена. Разбирам добре победата на Бориса Тютюнджиева, заслужава я. Но да ме слагат чак десета..." - беснеела Николета Лозанова пред близките си.

[caption id="attachment_339302" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е бясна заради позицията си след Моника Валериева Николета Лозанова е бясна заради позицията си след Моника Валериева[/caption]

Както стана ясно, Бориса е номер едно според българския вариант на списанието. Среброто и бронзът са съответно за Славена Вътова и Виктория Ананиева. От фолк дивите в класацията, която е съставена от 100 хубавици, присъстват само три - Алисия, Лияна и Андреа.

[caption id="attachment_339303" align="alignleft" width="225"]Тя победи Николета Лозанова Тя победи Николета Лозанова[/caption]

Kliuki.bg припомня, че ненависта на Николета Лозанова към Моника Валериева започна още преди 2 години, когато Валери Божинов измени на жена си с втората. Ники го понесла много тежко, вещаят слуховете, заради което и тя е почнала да изневерява на футболиста. Днес двойката е разделена окончателно и вече попълва документи за развод.

"Бяха щастливи, когато не си изневеряваха. Но при такъв тип хора е много трудно да бъдеш верен, защото и двамата са красиви и ги преследват страшно много мъже и жени. Дано поне Никол свикне с новата ситуация да вижда по-рядко баща си. Знаем, че и без това живееха в различни държави, но той често се връщаше да ги вижда, докато сега може да стане същото като с Валерко, който вижда татко си веднъж на месеца, и то в най-добрия случай." - коментират познатите на Николета и Валери.