Елена Петрова не може да повярва на поредното предателство

Елена Петрова не може да повярва на поредното предателство
5 (100%) 3 votes

Елена Петрова не може да повярва на поредното предателство, този път от колежка в актьорския бранш и бивш любим.

Става дума за младата и дива Луиза Григорова, а новата й любов – Мартин Макариев – режисьор, се оказа доскорошен любовник на чернокосата къдравелка Елена Петрова.

Както може би някой от читателите ни помнят, именно заради Мартин, който беше част от екипа на „Стъклен дом“ и на „Вила роза“- българския трилър – ужаси, красивата актриса изостави дом, съпруг и дори беше на път да загуби и правата на двете си деца – близнаци, но нещата се върнаха по старому накрая и тя е отново щастлива майка.

Връзката й обаче с по-младия Мартин не приключи щастливо, двамата се разделиха, а сега се оказва, че набързо въпросният е силно влюбен пак в актриса, пак тъмнокоса, но доста по-млада, това е очарователната Луиза Григорова, пишат и от изданието „Лайфстайл’.

Луиза има връзка с бившия на Елена Петрова

Луиза има връзка с бившия на Елена Петрова

Новата влюбена двойка била хваната да се среща от камерите на Николета Лозанова и нейното предаване. Официално нито един от двамата нарочени за любовни отношения не е казвал нищо. За Елена Петрова може би било разочароващо да види Луиза, която смяташе за близка, с нейната доскорошна любовна тръпка, но животът често поднася такива странни изненади.

Красивата Елена Петрова се оказа много излъгана жена

Красивата Елена Петрова се оказа в ситуация на много излъгана жена

Все пак към момента Елена Петрова пак си е у дома и си води спокоен живот, заедно с децата, а освен това и кариерата й върви. Сега я гледаме в ролята на жури на интересното шоу „И аз го мога“ по Нова ТВ, припомня Клюки.бг.

Докато свободолюбивата и непокорна Луиза сигурно бързо ще се насити на тази си любов с Мартин Макариев – един от най-продуктивните напоследък режисьори в нашето кино, сега участва в бъдещия проект на сериала „Под прикритие“, който ще излъчи Националната Телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Елена Петрова не може да повярва на поредното предателство”

  1. зрител

    апр. 19. 2015

    Не мога да разбера къде намерихте това предателство, той няма нищо общо с нея и си намерил друга ,че какво лошо има всеки е свободен и може да търси любовта където иска.

Добавете коментар