Сашка Васева е на път да изгуби най-ценното в своя живот!

Въпреки отчаяния ход с фалшивата бременност, Сашка Васева не успя да спре развода си. Тя се надяваше, че ако придаде гласност на нещата, Христо Бакърджиев ще остане при нея, но уви. Бизнесменът е повече от решен да изостави жена си и не само това, но и да разбие живота й. Той вече е пожелал пред съда децата им да останат при него след развода. Това смазва от болка певицата, тъй като шансовете на съпруга й са доста големи.

"Няма да преживея раздяла с дечицата ми. Какъв човек трябва да си, за да правиш това?! Що за баща ще лиши деца от майка им?! Само при мисълта ми става лошо." - вайкала се Сашка Васева пред приятелки.

[caption id="attachment_339322" align="alignright" width="300"]Сашка Васева не иска да повярва в жестокостта на Христо Бакърджиев Сашка Васева не иска да повярва в жестокостта на Христо Бакърджиев[/caption]

Вероятността Христо да поеме родителския контрол е доста голяма, понеже той е богат и преуспял, има собствено жилище, а Сашка Васева отдавна не печели почти никакви пари и разчита само на мъжа си. При развод съдът има основания да даде децата на Бакърджиев.

"Сама си го изпроси. Сто пъти й казах да поговорим, но тя беше заета да ме изкарва чудовище в медиите. Затова сега да не плаче, децата ще са по-добре с мен. Вярвам, че ще спечеля делото." - категоричен е Христо Бакърджиев.

Емоционалното състояние на Сашка Васева напоследък било доста влошено, което също може да й навреди в съда, научи Kliuki.bg. Лъжата за бременността и всичките смс-и, които праща на мъжа си всекидневно могат да бъдат сурови за певицата доказателства, че тя е лабилна психически и затова няма как да се грижи за децата си.

Все пак още не се знае нищо. Обикновено майката е фаворит за родителските права, но в този случай ролите са леко изменени. Сашка Васева се нуждае спешно от собствени доходи, за да докаже, че и сама може да се грижи за децата си.